A Kontrollzé zenekar legújabb dala

Kontrollzé zenekar - mélyen
Z. László

Z. László

Kommunikátor, zenekritikus.
A Kontrollzé zenekar idén már a második új dalával jelentkezett. A dalt idén januárban rögzítették a Nortyx Hangstúdióban.

A Mélyen c. szerzemény a jelenleg duóban alkotó csapat szokásos melankolikus szövegvilágát a billentyűkkel gazdagon megtámogatott alteres, kicsit popos ám rájuk jellemző dallamokkal szövi egésszé.

A dalt idén januárban rögzítették a Nortyx Hangstúdióban. A felvételen – ahogy a februárban kihozott Kint a nyár c. dalukban – ismét a zenekar régi barátja, korábbi zenésztársa Kun Ádám remek vokáljai hallhatóak.
A dalhoz készült klip és a borítókép elkészítésében az AI volt segítségükre.

Mélyen:
youtube.com/watch?v=MW9JzEyyNmc

A Mélyen a csapat az összes eddigi kiadványával egyetemben elérhető a Kontrollzé Youtube csatornáján és Bandcamp oldalán, valamint jó néhány streaming szolgáltató kínálatában.

A Kontrollzé 2004-ben trióként alakult Karcagon. Az első életjelet a 2005-ben megjelent hat dalos Wavok jelentette. A zenekar vendégzenészekkel hamar koncertképessé vált. Felléptek a 2006-os marosvásárhelyi Félsziget, fesztiválon, a 2007-es Fringe Festival 2.0-n, és ott voltak a Fekete Zaj fesztiválon is.

A zenekar felállása folyamatosan változott, 2021 óta duóban alkotnak. A zenekar tagjait ért hatások a dalok stílusát is alakította. Jelenleg alterpop zenét játszó zenekarként definiálják magukat. Legutóbbi lemezük 2022 májusában jelent meg Bezár címmel. Idén már két digitális kislemezzel (Kint a nyár, Mélyen) jelentkeztek.

Tagok:

  • Kutrás Csaba – basszusgitár, programok, szintik, szövegek
  • Nagy Ferenc Attila – ének, akusztikus gitár, szövegek

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt