Keresés
Close this search box.

A Kontrollzé zenekar legújabb dala

Kontrollzé zenekar - mélyen
Picture of Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A Kontrollzé zenekar idén már a második új dalával jelentkezett. A dalt idén januárban rögzítették a Nortyx Hangstúdióban.

A Mélyen c. szerzemény a jelenleg duóban alkotó csapat szokásos melankolikus szövegvilágát a billentyűkkel gazdagon megtámogatott alteres, kicsit popos ám rájuk jellemző dallamokkal szövi egésszé.

A dalt idén januárban rögzítették a Nortyx Hangstúdióban. A felvételen – ahogy a februárban kihozott Kint a nyár c. dalukban – ismét a zenekar régi barátja, korábbi zenésztársa Kun Ádám remek vokáljai hallhatóak.
A dalhoz készült klip és a borítókép elkészítésében az AI volt segítségükre.

Mélyen:
youtube.com/watch?v=MW9JzEyyNmc

A Mélyen a csapat az összes eddigi kiadványával egyetemben elérhető a Kontrollzé Youtube csatornáján és Bandcamp oldalán, valamint jó néhány streaming szolgáltató kínálatában.

A Kontrollzé 2004-ben trióként alakult Karcagon. Az első életjelet a 2005-ben megjelent hat dalos Wavok jelentette. A zenekar vendégzenészekkel hamar koncertképessé vált. Felléptek a 2006-os marosvásárhelyi Félsziget, fesztiválon, a 2007-es Fringe Festival 2.0-n, és ott voltak a Fekete Zaj fesztiválon is.

A zenekar felállása folyamatosan változott, 2021 óta duóban alkotnak. A zenekar tagjait ért hatások a dalok stílusát is alakította. Jelenleg alterpop zenét játszó zenekarként definiálják magukat. Legutóbbi lemezük 2022 májusában jelent meg Bezár címmel. Idén már két digitális kislemezzel (Kint a nyár, Mélyen) jelentkeztek.

Tagok:

  • Kutrás Csaba – basszusgitár, programok, szintik, szövegek
  • Nagy Ferenc Attila – ének, akusztikus gitár, szövegek

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.