A Kontrollzé zenekar legújabb dala

Kontrollzé zenekar - mélyen
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A Kontrollzé zenekar idén már a második új dalával jelentkezett. A dalt idén januárban rögzítették a Nortyx Hangstúdióban.

A Mélyen c. szerzemény a jelenleg duóban alkotó csapat szokásos melankolikus szövegvilágát a billentyűkkel gazdagon megtámogatott alteres, kicsit popos ám rájuk jellemző dallamokkal szövi egésszé.

A dalt idén januárban rögzítették a Nortyx Hangstúdióban. A felvételen – ahogy a februárban kihozott Kint a nyár c. dalukban – ismét a zenekar régi barátja, korábbi zenésztársa Kun Ádám remek vokáljai hallhatóak.
A dalhoz készült klip és a borítókép elkészítésében az AI volt segítségükre.

Mélyen:
youtube.com/watch?v=MW9JzEyyNmc

A Mélyen a csapat az összes eddigi kiadványával egyetemben elérhető a Kontrollzé Youtube csatornáján és Bandcamp oldalán, valamint jó néhány streaming szolgáltató kínálatában.

A Kontrollzé 2004-ben trióként alakult Karcagon. Az első életjelet a 2005-ben megjelent hat dalos Wavok jelentette. A zenekar vendégzenészekkel hamar koncertképessé vált. Felléptek a 2006-os marosvásárhelyi Félsziget, fesztiválon, a 2007-es Fringe Festival 2.0-n, és ott voltak a Fekete Zaj fesztiválon is.

A zenekar felállása folyamatosan változott, 2021 óta duóban alkotnak. A zenekar tagjait ért hatások a dalok stílusát is alakította. Jelenleg alterpop zenét játszó zenekarként definiálják magukat. Legutóbbi lemezük 2022 májusában jelent meg Bezár címmel. Idén már két digitális kislemezzel (Kint a nyár, Mélyen) jelentkeztek.

Tagok:

  • Kutrás Csaba – basszusgitár, programok, szintik, szövegek
  • Nagy Ferenc Attila – ének, akusztikus gitár, szövegek

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt