Király Szittya Zsolt Dallam Dob (Handpan) előadása

Szittya NapFarkas
NapFarkas Éji Szer - Adjon Az Ég, Békességet, Bölcsességet, Becsületet, Tisztességet!

Király Szittya Zsolt „NapFarkas Portya” elnevezéssel, az egész Kárpátok medencéjét magába foglaló országjárást kezdett idén nyár elején, hogy minél szélesebb körben tudja népszerűsíteni a Dallam Dobok lenyűgöző hangzásvilágát.

Király Szittya Zsolt„Kreatív, hagyományőrző művészként, 24 éve foglalkozom a zene több műfajával, hangterápiával, Szertartások vezetésével és mellette kézművesként egyedi, személyre szabott ékszereket tervezek és készítek.
Mélyen hiszek a Természet erejében, a kauzalitásban és egyik fő mottóm: „Pozitív gondolatok, Pozitív tettek!
Előre mutató, pozitív gondolkodással hozzá járulhatunk a világ szebbé és jobbá tételéhez!
Zenémmel a harmóniát, a belső és külső békét kívánom erősíteni mind önmagamban, mind a hallgatóságomban bármerre is járok.
Számos általam használt, Velem együtt rezgő, áramló hangszerem közül, a Dallam Dobjaim (idegen kifejezéssel: handpan), melyekkel jelen időszakban leggyakrabban közvetítek elmélyülést elősegítő dallamokat a hallgatóim felé.
Már ezidáig is láthattátok, hallhattátok előadásaim több nagyvárosban (többek között Egerben is) utcazenészként, vagy valamely rendezvényen, ahol megjelentem fellépőként…
A november 27-i, Egri előadásomban, bővített, Szertartásos és informális formában ismerkedhettek meg személyemmel és az általam oly szenvedélyesen használt Dallam Dobjaimmal.
Töltsünk el együtt egy különleges órát Egerben, a Spiritea Teaházban, 2021. Őszutó havának 27. napján 17 órától és mélyüljünk el közösen teázás közben, a Dallam Dobjaim varázslatos hangjait hallgatva!”

Szittya
NapFarkas

Facebook esemény: facebook.com/events/1980369752144350/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.