Király Szittya Zsolt Dallam Dob (Handpan) előadása

Szittya NapFarkas
NapFarkas Éji Szer - Adjon Az Ég, Békességet, Bölcsességet, Becsületet, Tisztességet!

Király Szittya Zsolt “NapFarkas Portya” elnevezéssel, az egész Kárpátok medencéjét magába foglaló országjárást kezdett idén nyár elején, hogy minél szélesebb körben tudja népszerűsíteni a Dallam Dobok lenyűgöző hangzásvilágát.

Király Szittya Zsolt“Kreatív, hagyományőrző művészként, 24 éve foglalkozom a zene több műfajával, hangterápiával, Szertartások vezetésével és mellette kézművesként egyedi, személyre szabott ékszereket tervezek és készítek.
Mélyen hiszek a Természet erejében, a kauzalitásban és egyik fő mottóm: “Pozitív gondolatok, Pozitív tettek!
Előre mutató, pozitív gondolkodással hozzá járulhatunk a világ szebbé és jobbá tételéhez!
Zenémmel a harmóniát, a belső és külső békét kívánom erősíteni mind önmagamban, mind a hallgatóságomban bármerre is járok.
Számos általam használt, Velem együtt rezgő, áramló hangszerem közül, a Dallam Dobjaim (idegen kifejezéssel: handpan), melyekkel jelen időszakban leggyakrabban közvetítek elmélyülést elősegítő dallamokat a hallgatóim felé.
Már ezidáig is láthattátok, hallhattátok előadásaim több nagyvárosban (többek között Egerben is) utcazenészként, vagy valamely rendezvényen, ahol megjelentem fellépőként…
A november 27-i, Egri előadásomban, bővített, Szertartásos és informális formában ismerkedhettek meg személyemmel és az általam oly szenvedélyesen használt Dallam Dobjaimmal.
Töltsünk el együtt egy különleges órát Egerben, a Spiritea Teaházban, 2021. Őszutó havának 27. napján 17 órától és mélyüljünk el közösen teázás közben, a Dallam Dobjaim varázslatos hangjait hallgatva!”

Szittya
NapFarkas

Facebook esemény: facebook.com/events/1980369752144350/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Magyar Zene Háza poptörténeti kiállítás

Megnyílt a Magyar Zene Háza poptörténeti kiállítása

A magyar populáris zene hőskora és társadalmi hatásai 1957-től a rendszerváltozásig címmel nyílt meg csütörtökön a Magyar Zene Háza (MZH) első időszaki kiállítása, amely a magyar kultúra napjától, vasárnaptól várja a nagyközönséget.