Keresés
Close this search box.

Itt az újabb pénteki S.O.O.T.-dal!

S.O.O.T.
Több mint egy hónapon keresztül, minden péntek este hat órakor érdemes lesz bekapcsolni a YouTube-ot!

A Dear után itt a Home!

A Kollár Ádám gitáros dalszerző vezette S.O.O.T. (Szűcs ‘Tatám’ Gergely – dobok és Kerezsi Gergely – basszusgitár) visszatért és a múlt héten bemutatott Dear @&# után a Zahorán Csaba (Billog, Ektomorf, Bekes Projekt) közreműködésével készült dal bemutatásával folytatjuk a Selection Of Old Trax címet viselő kislemez bemutatását.

Az EP öt dala Ádám S.O.O.T.-ot megelőző QvA projektjének (2007) időszakából származik.

A 2020-as Second Opputunity Or Trouble lemezhez hasonlóan most is öt kiváló énekes (Török Viktor – Marcello’s Mystical Mind, Zahorán Csaba – Billog, Ektomorf, Bekes Projekt, Gubis Dávid – MZ/X, Hegyesi András – Gypo Circus és Rákóczi Antal – ex-Baby Bone, Nemember) adta a hangját a számokhoz.

A második tétel , a To Leave A Place I Used To Call Home címre elkeresztelt november 26-án, pénteken 18:00-kor debütál a YouTube-on!

A dal további különlegessége, hogy ez anno is Csabával készült el, ráadásul nem csupán a QvA projekt keretein belül dolgoztak együtt, hanem Ádám első zenekarában (Majestic) is együtt alkottak.

De mi is ez az egész, kérdezheti az olvasó…

A Kollár Ádám gitáros dalszerző vezette S.O.O.T. (Szűcs ‘Tatám’ Gergely – dobok és Kerezsi Gergely – basszusgitár) visszatér és a mai napon elkezdi csepegtetni a legújabb kislemezének dalait. A Selection Of Old Trax címet viselő EP öt dala Ádám S.O.O.T.-ot megelőző QvA projektjének (2007) időszakából származik.

A 2020-as Second Opputunity Or Trouble lemezhez hasonlóan az EP öt dalához is öt kiváló énekes (Török Viktor – Marcello’s Mystical Mind, Zahorán Csaba – Billog, Ektomorf, Bekes Projekt, Gubis Dávid – MZ/X, Hegyesi András – Gypo Circus és Rákóczi Antal – ex-Baby Bone, Nemember) adta a hangját.

Az első tétel (Dear @&#) november 19-én debütált, korábbi cikkünk itt olvasható!

A további dalok sorrendben minden héten pénteken 18:00-kor érkeznek majd, mivel kettő már megjelent, ezért már csak három van hátra!

A lemezt – amihez ismét Várdai László készített különleges hangulatú borítót – Ádám saját Korom Stúdiójában, valamint Cserny “Bogi” Kálmánnál az Origo Stúdióban vették fel, aki a dobok rögzítésén felül a lemez hangzásáért is felelős.

A zenekar elődje a 2004-ben indult és fennállása alatt két lemezt megért QvA projekt, ami egy baráti társaság zenei lecsapódása volt Kollár Ádám gitáros-dalszerző vezetésével. 2013-ban Ádám elérkezettnek látta az időt, hogy új projektet indítson összegyűlt ötletei formába öntésére. Ez lett a S.O.O.T. (Stay Out Of This).

A S.O.O.T. első anyaga Stay Out Of This címmel 2016-ban jelent meg, ezután két év telt, amikor is ’18-ban Lacu Noc címmel egy három számos EP-n mutatkozott be Pityesz (ex-Fresh Fabrik, exNeck Sprain, stb) Gubis Dávid (MZ/X) mellett.

2020 szerzői kiadásban megjelent a Second Opportunity Or Trouble album. A 2020-as Second Opputunity Or Trouble lemez korlátozott mennyiségben továbbra is megrendelhető a fenti címen vagy a ForgácsPR-nél (forgacs.promotion@gmail.com).

A dalsorrend:
Dear @&# feat. Török Viktor /Marcello’s Mystical Mind/
To Leave A Place I Used To Call Home feat. Zahorán Csaba /Billog, Bekes Projekt, Ektomorf/
Szittyóvadászok feat. Gubis Dávid /Mz/x/
Black Jack feat. Hegyesi András /GypoCircus/
Ezüst a Hold feat. Rákóczi Antal /BabyBone, Nemember/.

Több mint egy hónapon keresztül, minden péntek este hat órakor érdemes lesz bekapcsolni a YouTube-ot!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt