Harap zenekar – Nem dúdolhat

Harap zenekar
magyarzene

magyarzene

Még nyár elején indult a Harap zenekar és a ceglédi Rocksuli közös rajzpályázata, ami az együttes Nem dúdolhat c. dalához kért be gyermekrajzokat. Nagyon jó klip született!

Harap zenekar rajzpályázatNemrégiben adtunk hírt a Harap zenekar visszatérését beharangozó, elégé figyelemfelkeltő videójáról, az Öltönyről. http://magyarzene.eu/harap-zenekar-360-fokban/

Még nyár elején indult a Harap zenekar és a ceglédi Rocksuli közös rajzpályázata, ami az együttes Nem dúdolhat c. dalához kért be gyermekrajzokat. A téma adta magát, mivel egy szakítás ihlette meg magának a dalnak a születését. A felhívásra nagyon sok rajz érkezett, és a munkák nagyon színesen festették le, ezt az inkább borongós helyzetet. Maga a dal hangulata is a könnyebb feldolgozhatóságot segíti elő azoknak akik ebben a helyzetben vannak.

A zenekar közleménye:

“A beérkezett művekből nagy örömünkre sikerült összeállítani az augusztus 01-én megjelenő videoklipet, amiért itt is szeretnénk megköszönni minden leendő és gyakorló művésznek :), és őket támogató felnőtteknek, hogy munkájukkal hozzájárultak ennek a szívmelengető  klipnek a létrejöttéhez.

Harap – Nem dúdolhat :: hivatalos videoklip:
https://youtu.be/ZNDpBN5MpII

Az utolsó felálláshoz képest mára kialakult az eddigi legütősebb felállása a zenekarnak. Franczel Róbert basszusgitáros megérkezésével megteremtődött az a dinamikus összhang, ami eddig hiányzott a csapatból. Ezért már nagyon várja mindenki, hogy egy visszatérő koncerten végre bizonyíthassunk, és azt a sok szeretetet és támogatást, amit eddig is kaptunk a zenekar követőitől, visszaadhassuk egy felejthetetlen hangulatú koncerten. Itt elárulhatjuk, hogy erre is nagyon hamar sor fog kerülni, ezért folyamatosan követni kell a zenekar oldalunkat.”

A Harap zenekar:
Arany Zsolt – gitár, ének
Franczel Róbert – basszusgitár
Solymári Róbert – gitár
Sólyom Attila – dob

Keressetek minket:

Facebook oldal: Harap zenekar fb

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.