Még nyár elején indult a Harap zenekar és a ceglédi Rocksuli közös rajzpályázata, ami az együttes Nem dúdolhat c. dalához kért be gyermekrajzokat. Nagyon jó klip született!

Harap zenekar rajzpályázatNemrégiben adtunk hírt a Harap zenekar visszatérését beharangozó, elégé figyelemfelkeltő videójáról, az Öltönyről. http://magyarzene.eu/harap-zenekar-360-fokban/

Még nyár elején indult a Harap zenekar és a ceglédi Rocksuli közös rajzpályázata, ami az együttes Nem dúdolhat c. dalához kért be gyermekrajzokat. A téma adta magát, mivel egy szakítás ihlette meg magának a dalnak a születését. A felhívásra nagyon sok rajz érkezett, és a munkák nagyon színesen festették le, ezt az inkább borongós helyzetet. Maga a dal hangulata is a könnyebb feldolgozhatóságot segíti elő azoknak akik ebben a helyzetben vannak.

A zenekar közleménye:

“A beérkezett művekből nagy örömünkre sikerült összeállítani az augusztus 01-én megjelenő videoklipet, amiért itt is szeretnénk megköszönni minden leendő és gyakorló művésznek :), és őket támogató felnőtteknek, hogy munkájukkal hozzájárultak ennek a szívmelengető  klipnek a létrejöttéhez.

Harap – Nem dúdolhat :: hivatalos videoklip:
https://youtu.be/ZNDpBN5MpII

Az utolsó felálláshoz képest mára kialakult az eddigi legütősebb felállása a zenekarnak. Franczel Róbert basszusgitáros megérkezésével megteremtődött az a dinamikus összhang, ami eddig hiányzott a csapatból. Ezért már nagyon várja mindenki, hogy egy visszatérő koncerten végre bizonyíthassunk, és azt a sok szeretetet és támogatást, amit eddig is kaptunk a zenekar követőitől, visszaadhassuk egy felejthetetlen hangulatú koncerten. Itt elárulhatjuk, hogy erre is nagyon hamar sor fog kerülni, ezért folyamatosan követni kell a zenekar oldalunkat.”

A Harap zenekar:
Arany Zsolt – gitár, ének
Franczel Róbert – basszusgitár
Solymári Róbert – gitár
Sólyom Attila – dob

Keressetek minket:

Facebook oldal: Harap zenekar fb

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Magyar Zene Háza poptörténeti kiállítás

Megnyílt a Magyar Zene Háza poptörténeti kiállítása

A magyar populáris zene hőskora és társadalmi hatásai 1957-től a rendszerváltozásig címmel nyílt meg csütörtökön a Magyar Zene Háza (MZH) első időszaki kiállítása, amely a magyar kultúra napjától, vasárnaptól várja a nagyközönséget.