Elkészült Vásáry André ötödik zenei albuma

Vásáry André zenei albuma
magyarzene

magyarzene

Elkészült Vásáry André ötödik zenei albuma Mozijegy címmel. "Amikor az első demo felvételek készültek, volt amikor szomorú voltam.

Vásáry André zenei albumaElkészült Vásáry André ötödik zenei albuma Mozijegy címmel. “Amikor az első demo felvételek készültek, volt amikor szomorú voltam, mert nem úgy sikerült felénekelni, vagy nem azt hallottam vissza amit szerettem volna, és el is kezdtem panaszkodni. Azután rájöttem, hogy ez semennyire nem visz előre, hiszen a környezetemben lévő szakemberek is elszomorodtak. Nem értették, hogy mi a probléma, én nem tudtam jól megfogalmazni, és a végén már mindenki panaszkodott.”

Ezután jött a fordulat, ugyanis a végeredmény, talán André eddigi legjobb lemeze, és úgy tűnik az énekes belső változásai is maradandóak. Az elmúlt 2 hónapban saját elmondása szerint már kevesebbet panaszkodik: “Ez nem könnyű, tehát nem mondom azt, hogy nem veszem észre magamon, hogy na mindjárt elkezdenék panaszkodni, vagy már éppen panaszkodok is, de a lényeg az, hogy ezt észre kell venni, és meg kell próbálni megállítani.”

A Sztárportréban André őszintén beszélt arról az időszakáról, amikor segítségre volt szüksége: “Idén nyáron nagyon sok szakmai dolog összecsapott a fejem fölött, jó dolgok, tehát nagyon sok koncert volt, hihetetlen mennyiségű nemzetközi feladat volt, nagyon sok új darabot kellett megtanulni, és egész egyszerűen azt éreztem, hogy összeroppanok. Önmagam jöttem rá, hogy nekem most segítségre van szükségem, és megkerestem egy szakembert. Igaz, megkérdeztem pár ismerősömet, szakmából, hogy kit tudnak ajánlani, aki előadóművészekkel is foglalkozik, és elmentem az illetőhöz.”

A teljes riport megtekinthető: http://sztarportre.hu/vasary-andre-2/

(A Csillag Születik másik sztárja, Juhász Marci azóta hatalmas gőzerővel készülődik második szólóalbumára!)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt