Egyszerre két újdonsággal is jelentkezett a Follow The Flow!

Follow TheFlow az Akvárium klubban
A hétvégén egyből két dallal és klippel jelentkezett, december 1-jén pedig a budapesti Akvárium Klubban lép fel aFollow The Flow.

Duplapremier: Anyám mondta és Érdekemberek

Follow The Flow - Anyám mondta2018 legfelkapottabb zenekara, bár nagyon erős hónapokat tudhat a háta mögött, a téli időszakra sem fáradt el, méghozzá olyannyira nem, hogy a hétvégén egyből két dallal és klippel jelentkezett, december 1-jén pedig a budapesti Akvárium Klubban lépnek fel – amire már a bejelentést követő 3 napban minden jegy elkelt.

A Fura Csé, BLR és Szakács Gergő alkotta Follow The Flow slágerei tavasz óta a hazai toplisták élén trónolva hódítanak meg egyre több rajongót. A Nem tudja senkit a mai napig kiemelt rotációban játsszák a rádiók, a klipje pedig már a 30 milliós mérföldkövet is elhagyta a Youtube-on, bekerülve ezzel a hazai zenei videók élvonalába. A Maradok távol c. folytatás is méltó utód: szeptember óta zakatol töretlenül a slágerlisták élére, klipjével közelítve a 7 milliós nézettséghez.

Most pedig rögtön két dallal is jelentkeztek, melyek éles kontrasztban állnak egymással, mégis tökéletesen kiegészítik egymást.

Anyám mondta: www.youtube.com/watch?v=Ngb04xUK8uU

Érdekemberek: youtube.com/watch?v=lX9v_q33Quo

Fura Csé így mesélt a különleges koncepcióról:

“Óriási hatással van ránk ez az év, nagyon inspiráló ez a pörgős időszak, így lendületből nincs hiány nálunk dalszerzés fronton sem. Ezért döntöttünk úgy, hogy egyszerre mutatjuk be a két dalt, mert ugyan egész mások, mégis jól kiegészítik egymást. Az Érdekemberek egy mindenki számára ismerős helyzetet mutat be: vannak az életünkben olyan emberek, akik csak az érdekeiket követve ügyeskednek, és ez tényleg kiborító tud lenni. Az Anyám mondta magáért beszél, az anya szerepe szent és sérthetetlen.”

“Régóta szerettem volna, ha egy igazán pörgős dalt is kihozunk a balladáink után, amire tényleg megőrülhet a közönség a koncerten is. Az Anyám mondta pedig azért különleges számomra, mert sajnos én is ahhoz a táborhoz tartozom, akiknek már nem él az anyukája. Ezért kifejezetten fontos nekem ez a dal, és bízom benne, hogy lát minket felülről és büszke ránk, hogy ilyen jól megy a zenekarunk.” – mesélte el BLR, miért szereti ezt a két új szerzeményt.

FTF - ÉrdekemberekSzakács Gergő szerint: “Az Anyám mondta művészi szempontból az egyik legerősebb dal, amiben valaha közreműködtem, és nagyon közel áll a szívemhez, a mostani lelkületemhez pedig teljes mértékben passzol, szerettem írni és énekelni. Az Érdekemberek pedig formailag a punkrock gyökereimnek nagyon kedves. Ugyanakkor az üzenete is remek eszköz, hogy kieresszük kicsit a gőzt, hiszen ki ne gyűlölné, amikor a sikereiből olyanok is megpróbálják kivenni a részüket, akiknek nem igazán van hozzá közük.”

A Follow The Flow eközben nemcsak online, hanem a való életben is rendre kapja az elismerést, mind a szakma, mind a közönség oldaláról: ők vihették haza a Petőfi Zenei Díjat az Év felfedezettje kategóriában, és nemrég az MTV EMA vörösszőnyegét is megjárták Bilbaóban, hiszen a hazai közönségszavazáson a rajongók úgy döntöttek, rájuk voksolnak a rendkívül erős mezőnyből (pl. Halott Pénz, Wellhello, Margaret Island is versenyben voltak a címért).

Élőben most szombaton láthatjuk majd őket a teltházas Akvárium Klubbéli koncertjükön – emellett pedig zajlik országos klubturnéjuk is.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Isis Big Band

Koncert-showra készül az Isis Big Band

A szombathelyi Isis Big Band 28 éves fennállásának legnagyobb volumenű koncert-showjára készül. Az egyesület célja a swing, a big band és a jazz zene népszerűsítése.

Fonogram - Magyar Zenei Díj

Megvannak a Fonogram-jelöltek!

2023. április 29-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

Earlybird zenekar

Megjelent az Earlybird zenekar első nagylemeze

„Lehet, hogy nem volt egy gyors folyamat a lemezkészítés, és persze utólag lehet, hogy 1-2 dolgot már másként csinálnánk, máshogy építenénk fel, de a végeredményt hallva, szerintünk megérte.”

Eldorado zenekar

Idén 10 éves az Eldorado zenekar!

Készül a kislemez, melyből elkészült az első dal. Ennek apropójából beszélgettünk Attilával és Alexandrával, az Eldorado együttes alapító tagjaival.

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt