Megjelent az Ed Is On első nagylemeze

EdIsOn magyar zenekar
magyarzene

magyarzene

Elkészült a 2005-ben alakult, szentendrei illetőségű Ed Is On zenekar első, Velem csak a baj van c. nagylemeze.

Edison zenekarElkészült a 2005-ben alakult, szentendrei illetőségű Ed Is On zenekar első, Velem csak a baj van c. nagylemeze. Bár a zenekar már 10 éves múltra tekint vissza, a gimis zenekaroskodás, majd az egyetemi és főiskolai tanulmányok alatti szünet után, a srácok az elmúlt két évben kezdték komolyabban venni a zenélést, és most látták elérkezettnek az időt, hogy az eddigi daltermésből válogatva rögzítsék első albumukat.

A lemezen szerepel az a két felvétel, amit az elmúlt egy évben már bemutatott a zenekar – a Jordán Adél közreműködésével készült Azt kérdezem… és az egyszálgitáros Lányok, fiúk -, illetve számos olyan dal, amely a koncertekről vagy akár korábbi stúdiófelvételekről ismerős lehet a közönségnek. Mivel ezek a számok az évek során sokat alakultak, értek, így helyet kaptak ezen a „best of” lemezen, de természetesen a vadonatúj dalok sem maradhattak le, ezek közé tartozik például az album címadó dala, a Velem csak a baj van.

EdIsOn Velem Csak A Baj VanA dalok szövegét a zenekar énekes-basszusgitárosa, Tasnádi Bence jegyzi, aki „civilben” a budapesti Katona József Színház színművésze, a zene pedig közös csapatmunka eredménye.

A lemez a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

YouTube lejátszási lista

edisonzenekar.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt