Keresés
Close this search box.

YesWeDo – alternatív metal

YesWeDo zene
A YesWeDo alternatív metal projekt, zenei anyaga alá van rendelve a lírai tartalomnak és ennek függvényében jött létre.tre.

YesWeDo zeneLágy és mégis kemény, démoni, de érzelgős. Kellemesen dallamos, kiváló szövegű (bánatunkra angol) és hallhatóan a tökéletes kivitelezés volt a cél.

Nos ez a YesWeDo alternatív metal projekt, melyet Sebestyén Zoltán, egy kolozsvári basszusgitáros/énekes (a kolozsvári ‘Gheorghe Dima’ Zeneakadémia Zenepedagógiai Tanszékének végzőse) hozott létre.

Megközelítőleg hét év előkészület és munka áll a háttérben. A ‘The Missed Sanctification’-on megjelenő dalok 2009 és 2014 között születtek meg, mindegyik egy létező szöveg alapján. A zenei anyag alá van rendelve a lírai tartalomnak és ennek függvényében jött létre.

A ‘TMS’ egy önéletrajzi anyag. Nincs stratégiai gondolkodás mögötte – azzá lett amivé természetszerűen vált.

A ‘The Missed Sanctification’, az első YesWeDo kiadvány, egy teljes értékű album. 2014 júniusa és augusztusa között került felvételre a törökbálinti SuperSize Recording Stúdióban. A stúdió munkálatokat Nóniusz Gábor végezte – ő vette fel, keverte és maszterelte a lemezanyagot.

A dobokat Markó Ádám vette fel, Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb session zenésze, a Special Providence modern progresszív rock együttes alapítója. A gitár részeket Richard Bordea, egy romániai profi gitáros játszotta fel. Az ének és basszusgitár részeket Sebestyén Zoltán vette fel aki, egyben, az album producere is.

Koncepció, zene, szöveg és vizuális identitás – Sebestyén Zoltán
A ‘The Missed Sanctification’ a Hunnia Records gondozásában jelent meg 2015. július 5-én.

Az első single, a ‘Hiding Place’ videóanyaga SuperSize Recording-os filmezés: http://bit.ly/YesWeDo-Hiding-Place

YWD-The Missed SanctificationA ‘The Missed Sanctification’ megtalálható az iTunes-on, elérhető a Spotify, Apple Music, Deezer, BandCamp valamint SoundCloud streaming szolgáltatásokon keresztül, de megjelent Digipak CD formátumban is mely beszerezhető a magyarországi lemezboltokban és a YesWeDo Store-on keresztül: http://bit.ly/YWDStore

STREAMING

Spotify: http://bit.ly/YesWeDo-TMS-Spotify
Deezer: http://bit.ly/YesWeDo-TMS-Deezer
SoundCloud: http://bit.ly/YesWeDo-TMS-SoundCloud
BandCamp:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Keszthely Fülesbagoly

Keszthelyi zenei díjat is átadnak augusztusban

Duna-parti wellnesst nyerhetnek a Balaton partján A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztus 3-án is megrendezik a Balaton-parton, egészen pontosan Keszthelyen a Fülesbagoly Tehetségkutatót. A döntős

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt