Mindenki ott lesz a Campuson, aki számít!

Campus fesztivál
A hazai könnyűzenei élet legismertebb és legjobb képviselői mellett két év szünet után újból érkeztek külföldi sztárfellépők is Debrecenbe.

Tiësto, Zara Larsson, Chase & Status, The Toy Dolls – ők és még sokan mások ott lesznek! És te?

Idén teljes programkínálattal tér vissza a Campus Fesztivál: a hazai könnyűzenei élet legismertebb és legjobb képviselői mellett két év szünet után újból érkeznek külföldi sztárfellépők is Debrecenbe – tájékoztatták a szervezők a kapunyitás napján, szerdán az MTI-t.

Négy este, 19 programhelyszínen több mint kétszáz koncert és dj-fellépés, valamint számtalan egyéb program várja a Nagyerdőben a látogatókat az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei fesztiválra, amelyet már 14. alkalommal rendeznek meg – közölték.

A közleményben idézték Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgatót, aki azt mondta, ugyanolyan jól állnak a jegyértékesítéssel, mint az utolsó teljes évben, 2019-ben, nem kizárt, hogy lesz olyan este, amikor teltház közelében lesz a fesztivál.

Debrecen legnagyobb kulturális eseményén egyszerre lesznek jelen izgalmas, hasznos és előremutató programok, közkedvelt szolgáltatások és emlékezetes attrakciók, valamint szinte valamennyi könnyűzenei stílus, zenei szubkultúra – írták.

A holland sztár-dj, Tiësto, a különleges hangú és személyiségű norvég énekesnő, AURORA, a svéd popdíva, Zara Larsson, az 1979-ben alakult punk-rock legenda, a The Toy Dolls, valamint az angol Chase & Status duó is Debrecenbe érkezik – sorolták.

A látogatók kényelmét egyebek mellett ezer férőhelyes kerékpártároló, érték- és csomagmegőrző, változatos streetfoodpontok, folyamatos orvosi ügyelet, százötven vízöblítéses vécé segíti.

Minden eddiginél nagyobb területen és új helyszínen várja koncertekkel, tudományos előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel a Campus Fesztivál „okos helyszíne”, az Egyetem Tér a fesztiválozókat. A Debreceni Egyetem több mint negyvenféle programmal és tizenhat standdal készül.

Mintegy félszáz civil szervezet és intézmény is várja az érdeklődőket vitákkal, egyebek között olyan fontos társadalmi kérdésekről, mint a mentálhigiéné, az ismertterjesztés, a fenntarthatóság.

Magyarország egyik legnagyobb játszóházában interaktív játékok, attrakciók, vásári komédiások, gyerekprogramok százai várják az érdeklődőket.

A Campus Fesztivál szerdán 14 órakor nyitotta meg kapuit, a vendégeknek vasárnap 10 óráig kell elhagyniuk a helyszínt.

Szerdától vasárnapig buli tölti meg a cívisváros legnagyobb fesztiválját, ami 2021-ben a legnagyobb volt a hazai fesztiválok sorában!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.