Keresés
Close this search box.

Arccal a nap felé – Juhász Marci új lemeze megérkezett!

Juhász Marci
Arccal a Nap felé címmel megérkezett Juhász Marci második lemeze! Ez a tíz dalos anyag egyenes folytatása a nagy sikerű Sorsszimfóniák albumnak, mégis érezhetően más.

Egy dologban hasonlít a két lemez egymásra nagyon: 100%-ban Juhász Marcira jellemző dalokat tartalmaznak!

Ezúttal sokkal gazdagabb hangszereléssel, több hangszerrel szólaltatták meg a dalokat. Az édes-bús hangulat ezúttal inkább édesebb, Marci dallam- és szövegvilága azonnal felismerhető, a tíz dal mindegyike erősen várományosa a “közönségkedvenc” címkének. Akik korábban azt kérdezgették tőle, miért nincsen népdal-feldolgozás a lemezén, hiszen a Csillag Születik -be is azzal jutott be, most ők is megnyugodhatnak! Marci, egy jó kis csavarral ugyan, de nekik is tett egy nótát a lemezre! Az Arccal a Nap felé egy tudatosan építkező énekes érettebb, kidolgozottabb második lemeze, ami úgy tudta megőrizni ártatlanságát, hogy közben komolyan vehető is tud lenni. Ritka az ilyen anyag!

A lemezhez időközben friss klip is érkezett, ahol Marci Molnár Mátéval, a Road énekesével énekel duettet egy közös szerzeményben:
youtu.be/GzV_4vFEchE

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.