Keresés
Close this search box.

Arccal a nap felé – Juhász Marci új lemeze megérkezett!

Juhász Marci
Arccal a Nap felé címmel megérkezett Juhász Marci második lemeze! Ez a tíz dalos anyag egyenes folytatása a nagy sikerű Sorsszimfóniák albumnak, mégis érezhetően más.

Egy dologban hasonlít a két lemez egymásra nagyon: 100%-ban Juhász Marcira jellemző dalokat tartalmaznak!

Ezúttal sokkal gazdagabb hangszereléssel, több hangszerrel szólaltatták meg a dalokat. Az édes-bús hangulat ezúttal inkább édesebb, Marci dallam- és szövegvilága azonnal felismerhető, a tíz dal mindegyike erősen várományosa a “közönségkedvenc” címkének. Akik korábban azt kérdezgették tőle, miért nincsen népdal-feldolgozás a lemezén, hiszen a Csillag Születik -be is azzal jutott be, most ők is megnyugodhatnak! Marci, egy jó kis csavarral ugyan, de nekik is tett egy nótát a lemezre! Az Arccal a Nap felé egy tudatosan építkező énekes érettebb, kidolgozottabb második lemeze, ami úgy tudta megőrizni ártatlanságát, hogy közben komolyan vehető is tud lenni. Ritka az ilyen anyag!

A lemezhez időközben friss klip is érkezett, ahol Marci Molnár Mátéval, a Road énekesével énekel duettet egy közös szerzeményben:
youtu.be/GzV_4vFEchE

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Freddie Petőfi-díj

Cum Laude Freddie-nek és Gubik Petrának

A közmédia elismeréseit élőben közvetített díjátadón és gálaműsorban, az A38 Hajón vehették át a díjazottak szombat este Idén is átadták a Petőfi Zenei Díjakat: a

EFOTT Flo Rida WellHello Majka MagyarZene

Csak magyar zene az idei EFOTT-on

Nem emelkedtek a jegyárak, sőt van, ami olcsóbb is lett Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) közösséget épít és identitást őriz – jelentették

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt