Keresés
Close this search box.

Martin Miutánja – már csak pár nap

Martin Miután nyári
Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Termékeny hetek után itt az új szám!
Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel.

Előző dala, a Mi Lenne, Ha? tavasszal látott napvilágot egy videoklip kíséretében. Ezután több online zenei és szórakoztató magazinban is bemutatkozhatott, sőt a dalt a Petőfi Rádióban is játszották, a Dalra magyar műsor keretein belül egy interjúval együtt volt a premierje.

Természetesen Martin nem karácsonyi dallal kedveskedik a rajongóinak, ugyanis a következő zene a nyár hangulatához igazodik. Stílusában is a ritmusosabb zenék közé sorolandó, így valószínűleg a nyár egyik slágerének ígérkezik Martin új száma.

Kiváncsiak vagyunk, vajon tényleg az lesz-e. Mi mindenesetre drukkolunk neki!

Martin 1998-ban látta meg a napvilágot, és egy Budapest melletti településen, Ecseren nőtt fel. Mivel szülei és nagyszülei nem csak zenerajongók de énekelni szerető emberek is voltak, ezért Martin annyi zeneszót hallott, hogy előbb dúdolt és énekelt dallamokat, minthogy járni vagy beszélni megtanult volna.
Angolul és magyarul énekel, többnyire saját dalait, illetve feldolgozásokat pop és hiphop műfajokban. Előadásmódja kifejező, érzelmes.

Saját bevallása szerint már kiskorától írt dalokat, azonban első „igazi” zenéjét 2015 februárjában szerezte. Ezután 2 éven keresztül fejlesztette magát, míg végül megjelent a Signs című dala.

2019 nyarán, egyik legjobb barátjával és szerzőtársával megírták a Paradise című dalt, ami szélesebb körhöz eljutott és a mai napig visszatérnek hozzá a Martint ismerő zenehallgatók.

2020 februárjában jelent meg első nagyobb projektje amely azonos címet visel a nyáron megjelent dallal. A lemezen minden dal angol nyelven íródott. Fülbemászó, popos, helyenként latinos dallamok hallhatóak rajta.

A világjárvány teret adott Martinnak, hogy fejlődjön és szélesítse a látókörét, így történt, hogy idén nyáron a Talán című dalban először magyarul is hallhatta kis rajongótábora őt énekelni, majd októberben a Még Egy Utolsó című dalban újra.

Spotify előadói profilja:
https://open.spotify.com/artist/7ouGSlqwCFhUnEqbRXOMbj?si=gQkRV0baTXW0E7y7Zo2yCg
Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik.
Strand – csak kicsit másképp.

Itt is van Martin új dala

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt