Miután – megjelent Gébele Martin új dala

Martin Miután jó ember bachata
A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Egy ember, akivel sok jó volt – erről szól Gébele Martin dala!

 

Gébele Martin a márciusban megjelent, összetört szívű ‘Mi Lenne, Ha?’ után új, ezúttal nyári hangulatú dallal jelentkezik. A ‘Miután’ című új megjelenést egy hosszúra nyúlt éjszaka ihlette.

– Hajlamosak vagyunk alulértékelni, hogy egy-egy pillanatnak mekkora jelentősége van hosszútávon  – mesélte Martin, és hozzátette, hogy a dal egy olyan személyről szól, akivel sok jót élt át, de az árnyoldal sem elhanyagolható.

– Ez a dal igazából bármilyen nagy lépésről szólhat két ember között, ami után már nem lesz ugyanaz mint előtte, mert valamilyen irányba átléptek egy határt – mondta Martin.

A videoklipet a Budapest Picturesel együtt dolgozva készítette Martin. Czakó András és Kerekes Marci készítették az énekes előző klipjét is, így a közös munka, ha lehet még gördülékenyebben ment.

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Martin 1998-ban látta meg a napvilágot, és egy Budapest melletti településen, Ecseren nőtt fel. Mivel szülei és nagyszülei nem csak zenerajongók de énekelni szerető emberek is voltak, ezért Martin annyi zeneszót hallott, hogy előbb dúdolt és énekelt dallamokat, minthogy járni vagy beszélni megtanult volna.
Angolul és magyarul énekel, többnyire saját dalait, illetve feldolgozásokat pop és hiphop műfajokban. Előadásmódja kifejező, érzelmes.

Saját bevallása szerint már kiskorától írt dalokat, azonban első „igazi” zenéjét 2015 februárjában szerezte. Ezután 2 éven keresztül fejlesztette magát, míg végül megjelent a Signs című dala.

2019 nyarán, egyik legjobb barátjával és szerzőtársával megírták a Paradise című dalt, ami szélesebb körhöz eljutott és a mai napig visszatérnek hozzá a Martint ismerő zenehallgatók.

2020 februárjában jelent meg első nagyobb projektje amely azonos címet visel a nyáron megjelent dallal. A lemezen minden dal angol nyelven íródott. Fülbemászó, popos, helyenként latinos dallamok hallhatóak rajta.

A világjárvány teret adott Martinnak, hogy fejlődjön és szélesítse a látókörét, így történt, hogy idén nyáron a Talán című dalban először magyarul is hallhatta kis rajongótábora őt énekelni, majd októberben a Még Egy Utolsó című dalban újra.

Spotify előadói profilja:
https://open.spotify.com/artist/…

Bachata-ritmusok a nyár egyik slágerévé tehetik a Miután-t!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Bartók Rádió

Jónak lenni jó!

A Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő akcióhoz ajánlotta fel Prima Primissima díjának teljes összegét a Bartók Rádió.