Zola nem tucatklippel adott életjelet magáról

Zola
Egyelőre nincs szó a Zolaestek folytatásáról, de ki tudja, mit hoz a jövő!

Nyolc év után tér vissza a New Level Empire énekese, aki most szólóelőadóként is színre lép

A “Valamit a semmiből” című dal – amelyhez egy „időutazásos” klip is készült – csak a nyitánya a hamarosan megjelenő albumának.

Ezen a „Felhalkítva” elnevezésű lemezen akusztikus, élőhangszeres dalokat hallhatunk majd, melyek az énekes személyes élményeiből születtek.

A New Level Empire frontembere természetesen a zenekari tevékenysége mellett ápolja önálló zenei karrierjét.

Ez nem újdonság, hiszen az elmúlt évek során “Zolakusztika” önálló estéin a közönség már megismerhette a zenész korábbi dalait, történeteit, előadásmódját. – Vannak dalok, amik más öltözéket, más hangszerelést és más előadásmódot igényelnek, mint a zenekari popdalok.

Ez egy művészi önkifejezés, szentimentálisabb, mélyebb, akusztikusabb, de a műfaj „mainstreamesebb” változatában. Afféle egyszemélyes kaland

– meséli Zola.

Az egyszemélyes kaland már csak azért is igaz, mert a lemezen, így a dalokban felcsendülő hangszerek mindegyikén Zola játszik.

Így a „Valamit a semmiből” egy dinamikus akusztikus szerzemény mellett egyben egy nagyon is személyes történet. A tervezés, újrakezdés, költözés, építés témakörét mutatja be a dal, többek között a négy égtáj segítségével.

A naturális hangszerelés gitárközpontú, de felcsendül benne több ütőhangszer, zongora és harangjáték is. A dalhoz igen kreatív, egyedi megoldásokat felvonultató, időhurok videoklip is készült.

– A dal megfilmesítéséhez igen magasra tettük magunknak a lécet. Sok technikai megoldást és ötletet szerettem volna egybe sűríteni.

Az egyik ilyen volt, hogy az időhurok, időparadoxon legyen az alappillére a történetnek.

Ezt bontottuk ki, és vegyítettük az osztott képernyős, félig lassított képi világgal, mely mindegyike egysnittes.

Így egy tényleg kreatív és egyedi videó készült a saját rendezésemben.

Nagyon kell figyelni a megtekintése közben, hiszen a 4 jelenet összekapcsolódik egy nagy sztorivá! Olyan klipet szerettem volna alkotni, amit a közönség akár többször is megnéz, vagy mert leköti, vagy mert meg akarja fejteni, hogy mit is lát, hogyan is áll össze. Számomra a „Valamit a semmiből” egy nagyon fontos és személyes dal, nem szerettem volna egy tucatklippel elintézni – fűzte hozzá Zola, akinek a klipjét a cikk megjelenésének időpontjában már 9 ezren nézték meg.

Egyelőre nincs szó a Zolaestek folytatásáról, de ki tudja, mit hoz a jövő!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt