Zenélj most! – Vekony Zoli elárulja, miért vágj bele

Zenélj most könyvbemutató
Z. László

Z. László

Vékony Zoli úgy érezte, eljött az idő, hogy a zene szeretetét máshogy is átadja: megjelent első könyve, a Zenélj most a boldog életért.

A zenei világban sokaknak ismerős a kétszeres Fonogram-díjas Vékony Zoltán neve, aki VekonyZ néven vált híressé. Életében mindig, már gyerekkora óta nagyon fontos szerepet tölt be a zene. Első szólódalát 2013-ban adta ki, majd 2014-ben nemzetközi sikereket ért el The Way I Do című slágerével. Számos hazai előadóval dolgozott, Magyarországon a Majka Mindenki Táncol c. dala a legnépszerűbb, de Zsédának is ír dalokat.

A Zenélj most a boldog életért Zoli egy különleges, szakértők véleményével tűzdelt, interaktív könyvben mutatja be, milyen elképesztő módon fejleszt, segít és lendít előre a zene bárkit, bármilyen korban. A könyvet a Magyar Zeneterápiás Egyesület elnöke lektorálta, mellette egy másik pszichológus segítette a tudományos munkát.

Bevallom meglepődtünk, mikor megtudtuk, hogy Vékony Zoli könyvet írt, ráadásul azzal az alcímmel, hogy A boldog életért. A könyvbemutatón aztán egyértelműen kiderült, Zoli valóban, tiszta szívből szeretne átadni valamit abból a sok jóból, amit számára a zene adott, és komolyan vallja, hogy a zene az egész világot boldogabbá teszi. Ezt valljuk mi is, örömmel tudtuk meg, hogy a könyv megjelenésével nem ér véget a Zenélj most küldetése.

Vékony Zoli és Gáspár LaciA könyvbemutatón többek közt jelen volt Gáspár Laci, aki a zene miatt nincs egyedül.

A zenének számtalan pozitív hatása van az életünkre, az énekes szerint ez az egyik.

– A zene azt is jelenti számomra, hogy ne egyedül legyek. Közösségi dolog, ami összehozza az embereket, életre szóló barátságok alakulnak ki általa – mondta el Gáspár Laci Vékony Zoltán, művésznevén VekonyZ zeneszerző legújabb könyvének, a Zenélj most a boldog életért című könyvének bemutatóján. A tartalmas, QR-kódokkal teletűzdelt interaktív kötet szakértők – zeneterapeuta, pszichológus, énektanár – bevonásával készült kötetben az immár íróként is bemutatkozó VekonyZ azt boncolgatja, hogy a zene hogyan teheti jobbá az életünket, és miként kezdhet el zenélni az, aki korábban sosem foglalkozott hangszerekkel.

– Zenehallgatás közben jó érzések töltenek el, amiket szeretnék megosztani másokkal is, de nem mindig hívhatom fel egy barátomat, hogy ezt elmondjam neki, ezért arra gondolok, hogy a hétvégén a fellépésen majd úgyis megosztom a közönséggel. Az énekléssel kijön belőlem minden, ami bennem van – teszi hozzá az énekes.

Zenélj most a boldog életért könyvborítóA 135 oldalas, számtalan QR kóddal teletűzdelt informatív és tartalmas kötet már elérhető a zeneljmost.hu oldalon.

“Hiszem, hogy egy ország jövőjét komolyan befolyásolhatja, hogy gyermekeinek milyen lehetőségeket teremt a zenéléshez, ezért könyvemet szánom minden felelősen gondolkodó szülőnek és döntéshozónak, hogy egy jobb világban éljünk.”

(Zoli Vekony)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss