Új Dürer: házhoz jön a támogatás

Julio

Julio

Házhozszállítással most kedvenc koncerthelyszíned újjászületését támogathatod!

Facebook-posztban jelentkeztek a legendás koncerthelyszín mögött állók, hogy élnek, virulnak és terveznek!

Mint írták, amióta nyilvánosságra került, hogy a költözniük kell az Ajtósiról, „hihetetlen sok pozitív energiát, támogatást” kaptak a közönségtől, zenekaroktól, szervezőktől és partnereinktől. Ezek határása úgy döntöttek, hogy rendhagyó gyűjtést szerveznek az új helyszín költségeire. Ennek megvalósítása pedig a következő lett: különleges ajándéktárgyakat lehet rendelni, olyanokat, amelyeknek teljes haszna az új helyszín felépítésére fog fordítódni.

És hogy az hol lesz? Nos, a hónap végéig kiderül, ugyanis azt egészen pontosan március 31-ig fogják nyilvánosságra hozni – vélhetően egy újabb Facebook-posztban.

Természetesen kellettek köszönömök, ezek a posztban a merch gyártásáért, szállításáért, a webshop létrehozásáért és kezeléséért hatalmas segítséget nyújtó Empire Merchnek és Tixának ment, ezekért „nagyon hálásak”.


Szakma | Magyarzene.eu 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt