Keresés
Close this search box.

Új Dürer: házhoz jön a támogatás

Házhozszállítással most kedvenc koncerthelyszíned újjászületését támogathatod!

Facebook-posztban jelentkeztek a legendás koncerthelyszín mögött állók, hogy élnek, virulnak és terveznek!

Mint írták, amióta nyilvánosságra került, hogy a költözniük kell az Ajtósiról, „hihetetlen sok pozitív energiát, támogatást” kaptak a közönségtől, zenekaroktól, szervezőktől és partnereinktől. Ezek határása úgy döntöttek, hogy rendhagyó gyűjtést szerveznek az új helyszín költségeire. Ennek megvalósítása pedig a következő lett: különleges ajándéktárgyakat lehet rendelni, olyanokat, amelyeknek teljes haszna az új helyszín felépítésére fog fordítódni.

És hogy az hol lesz? Nos, a hónap végéig kiderül, ugyanis azt egészen pontosan március 31-ig fogják nyilvánosságra hozni – vélhetően egy újabb Facebook-posztban.

Természetesen kellettek köszönömök, ezek a posztban a merch gyártásáért, szállításáért, a webshop létrehozásáért és kezeléséért hatalmas segítséget nyújtó Empire Merchnek és Tixának ment, ezekért „nagyon hálásak”.


Szakma | Magyarzene.eu 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.