Keresés
Close this search box.

Film és zene – digitálisan tartják meg a BLEND-ét

Jó film nincs jó zene nélkül.

Áprilisban online rendezik meg a könnyűzene és a film kapcsolatát szorosabbra kötő BLEND-et, ami tavaly indult a Hangfoglaló Program és Nemzeti Filmintézet Fast Forward Programja közös szervezésében.

Mint az MTI-ben megjelent, a két iparág szakmai szereplőit megszólító eseményt április 8-án a pandémiás helyzetre tekintettel tartják meg online – közölte a Nemzeti Filmintézet hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, az iparági trendekkel az adott szakma szereplői általában tisztában vannak, de a filmzene tipikusan az a terület, ahol kölcsönös tudásmegosztás segítségével látványosan fejlődhet a magyar filmes és zenei szakma. A BLEND alapötlete az volt, hogy teret nyisson az együttműködésre, kapcsolódási pontok kialakítására, és kötetlen networkingre.

A programra a szervezők hazai zenei előadók, menedzserek, filmrendezők, music supervisorok, zeneszerzők és producerek jelentkezését várják. Az esemény a saját online felületen élőben lesz követhető, előzetes regisztrációt követően bárki számára nyitott a lehetőség a csatlakozásra.

Jelentkezés és további információ: https://blend21.hu

 

Szakma | Magyarzene.eu

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt