Keresés
Close this search box.

Tipik toxic szakításról” szól Berta’Lami és Young Fly új dala

Berta Lami
Picture of Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A Viszlát a tipik toxic szakításról szól – mondja Berta’Lami a dalszöveggel kapcsolatban. – amikor valamelyik fél bemondja, hogy ennyi volt.

Bár február elején már a csapból is a közelgő Valentin-nap folyik, akadnak sokan, akik a hátuk közepére sem kívánják a szerelmes számokat, mert épp a közelmúltban ért véget a kapcsolatuk. Vagy épp maguk sem tudják, hányadán állnak. Jó hírünk van: Berta’Lami és Young Fly közös dalára ők is kiereszthetik a bennük tomboló érzelmeket.

„A Viszlát a tipik toxic szakításról szól – mondja Berta’Lami a dalszöveggel kapcsolatban. – amikor a kapcsolat végi vergődés, egymás lelkének teljes amortizálása után valamelyik fél bemondja, hogy ennyi volt, mert már nincs ereje tovább küzdeni a kapcsolatért. Aztán kis idő múlva, amikor a másik már épp továbblépne, visszakúszik hozzá, mert rájön, hiányzik neki. De valójában csak az egója nem tudja megemészteni, hogy nem birtokolhatja tovább a másikat.”

A rajongók teljesen odavannak, milyen szépen egészíti ki egymást a két előadó hangja. A producer nem más, mint a Dzsúdló alkotótársaként is ismert Tembo, illetve Somogyvári Dániel, a dalhoz tartozó, szó szerint festői videoklipet pedig Rádli Bence jegyzi. A rendezőnek szintén ismerős lehet a neve több korábbi Young Fly-klipből is, a többi közt például a DESH-sel közös 24 karát című szám kisfilmjéből, amely már 2,8 milliós megtekintésnél jár YouTube-on.

A klip megtekinthető:
youtube.com/watch?v=K-8TMw_m_aYt

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt