Keresés
Close this search box.

Tipik toxic szakításról” szól Berta’Lami és Young Fly új dala

Berta Lami
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A Viszlát a tipik toxic szakításról szól – mondja Berta’Lami a dalszöveggel kapcsolatban. – amikor valamelyik fél bemondja, hogy ennyi volt.

Bár február elején már a csapból is a közelgő Valentin-nap folyik, akadnak sokan, akik a hátuk közepére sem kívánják a szerelmes számokat, mert épp a közelmúltban ért véget a kapcsolatuk. Vagy épp maguk sem tudják, hányadán állnak. Jó hírünk van: Berta’Lami és Young Fly közös dalára ők is kiereszthetik a bennük tomboló érzelmeket.

„A Viszlát a tipik toxic szakításról szól – mondja Berta’Lami a dalszöveggel kapcsolatban. – amikor a kapcsolat végi vergődés, egymás lelkének teljes amortizálása után valamelyik fél bemondja, hogy ennyi volt, mert már nincs ereje tovább küzdeni a kapcsolatért. Aztán kis idő múlva, amikor a másik már épp továbblépne, visszakúszik hozzá, mert rájön, hiányzik neki. De valójában csak az egója nem tudja megemészteni, hogy nem birtokolhatja tovább a másikat.”

A rajongók teljesen odavannak, milyen szépen egészíti ki egymást a két előadó hangja. A producer nem más, mint a Dzsúdló alkotótársaként is ismert Tembo, illetve Somogyvári Dániel, a dalhoz tartozó, szó szerint festői videoklipet pedig Rádli Bence jegyzi. A rendezőnek szintén ismerős lehet a neve több korábbi Young Fly-klipből is, a többi közt például a DESH-sel közös 24 karát című szám kisfilmjéből, amely már 2,8 milliós megtekintésnél jár YouTube-on.

A klip megtekinthető:
youtube.com/watch?v=K-8TMw_m_aYt

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.