Újra lehet jelentkezni az Együtt az Autistákért Alapítvány tehetséggondozó programjára

Auttalent
Az Együtt az Autistákért Alapítvány második alkalommal indítja el az AUTTALENT 2023 - Együtt a tehetségekért programot - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták, hogy a tehetséggondozó pályázat azért jött létre, hogy segítő kezet nyújtson azon családoknak, akiknek támogatásra van szükségük gyermekük vagy saját maguk fejlesztésében.
A február 15-én elindult pályázatra olyan 6-30 év közötti, autizmussal élő fiatalok jelentkezését várják, akik valamilyen területen kiemelkedő képességgel, tehetséggel rendelkeznek.
A pályázatra több kategóriában is jelentkezhetnek az érdeklődők, például zene, képzőművészet, egyéb művészeti ágak (például mozgókép, fotó), sport, tudomány (kutatás, fejlesztés, innováció) számítástechnika területén, valamint a tehetség kibontakoztatását segítő tevékenységekre, programokra.
Az igényelhető támogatás az idei évben is 100 000 és 1 000 000 forint között van.
AZ AUTTALENT 2023 – Együtt a tehetségekért pályázatra február 15-től június 30-ig lehet jelentkezni az Együtt az Autistákért Alapítvány weboldalán található űrlap kitöltésével – áll a közleményben.

(MTI)


Az AUTTALENT 2023 autizmus spektrum zavarral élő gyermekek és fiatalok tehetséggondozó programja.

Az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek, fiatalok esetenként rendelkezhetnek olyan kiemelkedő képességekkel – például a számítástechnika, természettudományok vagy művészet, sport területén, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak az adott terület értékeinek, tudásának gyarapításához. Azonban a képességek kibontakoztatása az autizmusból eredő szociális és kommunikációs nehézségek miatt nem mindig valósulhat meg. Ezekben az esetekben szükség van olyan személyre szabott segítségre, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyermek, vagy fiatal sikeresen legyőzhesse az akadályokat és élni tudjon adottságaival. Ennek érdekében az Együtt az Autistákért Alapítvány újra meghirdeti Auttalent programját autizmus spektrumzavarral élő gyermekek és fiatalok tehetséggondozásának támogatására.

Pályázat, jelentkezés:
egyuttazautistakert.hu/auttalent-2023/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?

petőfi.hu

Megújult a Petőfi.hu

Szabadság, szerelem – ehhez kapcsolódva elmesélhető a teljes történetünk. Erről szólnak a dalaink,
verseink, regényeink, harcaink, álmaink, tenni akarásunk.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt