Újra lehet jelentkezni az Együtt az Autistákért Alapítvány tehetséggondozó programjára

Auttalent
Az Együtt az Autistákért Alapítvány második alkalommal indítja el az AUTTALENT 2023 - Együtt a tehetségekért programot - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták, hogy a tehetséggondozó pályázat azért jött létre, hogy segítő kezet nyújtson azon családoknak, akiknek támogatásra van szükségük gyermekük vagy saját maguk fejlesztésében.
A február 15-én elindult pályázatra olyan 6-30 év közötti, autizmussal élő fiatalok jelentkezését várják, akik valamilyen területen kiemelkedő képességgel, tehetséggel rendelkeznek.
A pályázatra több kategóriában is jelentkezhetnek az érdeklődők, például zene, képzőművészet, egyéb művészeti ágak (például mozgókép, fotó), sport, tudomány (kutatás, fejlesztés, innováció) számítástechnika területén, valamint a tehetség kibontakoztatását segítő tevékenységekre, programokra.
Az igényelhető támogatás az idei évben is 100 000 és 1 000 000 forint között van.
AZ AUTTALENT 2023 – Együtt a tehetségekért pályázatra február 15-től június 30-ig lehet jelentkezni az Együtt az Autistákért Alapítvány weboldalán található űrlap kitöltésével – áll a közleményben.

(MTI)


Az AUTTALENT 2023 autizmus spektrum zavarral élő gyermekek és fiatalok tehetséggondozó programja.

Az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek, fiatalok esetenként rendelkezhetnek olyan kiemelkedő képességekkel – például a számítástechnika, természettudományok vagy művészet, sport területén, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak az adott terület értékeinek, tudásának gyarapításához. Azonban a képességek kibontakoztatása az autizmusból eredő szociális és kommunikációs nehézségek miatt nem mindig valósulhat meg. Ezekben az esetekben szükség van olyan személyre szabott segítségre, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyermek, vagy fiatal sikeresen legyőzhesse az akadályokat és élni tudjon adottságaival. Ennek érdekében az Együtt az Autistákért Alapítvány újra meghirdeti Auttalent programját autizmus spektrumzavarral élő gyermekek és fiatalok tehetséggondozásának támogatására.

Pályázat, jelentkezés:
egyuttazautistakert.hu/auttalent-2023/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.