Keresés
Close this search box.

Mikepércsről a világ slágerlistái élére

Johnny Stayer Sipos DJ
A„More Than You” után egy újabb hatalmas slágert produkált a Rádió 1 immáron világhíres DJ-je: Stayer alias Sipos a „Breakin’ My Heart”cmű topdallal megint bevette a legjobb és leghíresebb DJ-k szelekcióját!

Sipos János, vagy ahogy a lemezlovas közösség ismeri, Johnny Stayer megcsinálta azt, amiről kis hazánkban nagyon sokan csak ábrándoznak

A Panthera kiadó gondozásában megjelent „More Than You” című dalával meghódította a legjelentősebb digitális zenei boltok slágerlistáit. A dalt pedig számos világhíres lemezlovas kezdte el játszani egyik napról a másikra.

És ha mindez nem lett volna elegendő, a napokban szintén a Panthera kiadó által megjelentett következő dalával, a „Breakin’ My Heart”-tal sikerült megismételnie mindezt. Sőt, legújabb dala meg sem állt egészen a slágerlista csúcsáig. Ezt követően pedig még a legjelentősebb house zenei rádiós műsorban, a „Defected Radio Showban” is lejátszotta a világsztár brit lemezlovas, Sam Divine.

„A világon szinte minden lemezlovas a Traxsource, valamint a Beatport nevű internetes lemezboltokból vásárolja az új zenéit, onnan tájékozódnak az újdonságok felől. A Traxsource top 10-es listájára jelenleg sikerült két dalommal is bekerülni.” világosított fel minket János.

„Az pedig, hogy általam éveken keresztül csodált hírességek és DJk pörgetik napi szinten a zenéimet, felér egy álom megvalósulásával” – folytatta a lemezlovas, aki a szakmát nem másoktól leshette el és gyakorolhatta, mint a Rádió 1-en futó Discoshit főszereplőitől, Bárány Attilától, Hamvai PG-től és DJ Juniortól.

A rádióhallgatók számára ismerősen csenghet a fiatalember művészneve, hiszen Johnny Stayer legelső dala, a „Bugabo” rendszeresen forgott több hazai rádióban is.

„Sajnos nem egyszerű a helyzet a nemzetközi fronton. Nagy a harc, naponta több száz új megjelenés kerül piacra, ezek között kell helytállni. A hasonló eredményekhez a minőségi zenén kívül egy jó és tapasztalt kiadóra, valamint bizony szerencsére is nagy szükség van” – mesélte Johnny.

Bízunk benne, hogy hamarosan élőben is láthatjuk majd a lemezlovast valamelyik környékbeli szórakozóhelyen, de addig is hallgatjuk hetente jelentkező rádióműsorát és további sikereket kívánunk neki.


A„More Than You” után egy újabb hatalmas slágert produkált a Rádió 1 immáron világhíres DJ-je: Stayer alias Sipos a „Breakin’ My Heart”cmű topdallal megint bevette a legjobb és leghíresebb DJ-k szelekcióját!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.