Paulina: azt szeretném elérni, hogy a dalt hallgatva azt érezd, hogy megállíthatatlan vagy. Megjelent az énekes új klipje és dala, a Menni kell.

„Így képzelem el, amikor energiabomba robban, így érzem, amikor csak úgy belerobbanok a világba… Ezt a bepörgés érzést próbáltam összefoglalni ebben az új dalban.” – meséli Paulina.

 Paulina – Menni kell:  youtu.be/Miu3X5wESJU

„Nem csak a szövegben, a zene írásakor is azt próbáltuk érzékeltetni, hogy milyen az, amikor zsizsegni kezd a véred. Szeretném, ha ez a dal egyszerűen segítene mindenkinek összegyűjteni az erőt ahhoz, hogy felszívja magát és megcsinálja az olyan dolgokat is, amihez épp nincs kedve vagy csak egyszerűen nyűgös. Szeretném, hogy amikor ezt a dalt hallgatod: te is megállíthatatlannak érzed magad.” – üzeni az énekes.

Paulina szerint nagyon fontos, hogy képesek legyünk megtalálni magunkban az „egyéni boldogságot”, akkor is, ha éppen kemény napokon megyünk keresztül. Annak is meg kell találni a szépségét, amikor úgy érezed, hogy egyedül maradtál, mert így könnyebb lesz kiteljesedni egy társas boldogságban, könnyebb lesz átadni magad.

„Tanuljunk meg túllépni a felesleges feszültségeken. Csomó apró akadállyal találkozunk a mindennapokban, amiket addig fújunk fel, amíg hatalmasnak és megoldhatatlannak látszanak. Próbáljunk meg ilyenkor megállni és szusszanni egyet és észre venni, hogy csak egyszerűen túl kell lendülnünk…  Ezt a dalt akkor írtam, amikor egyedül voltam, és imádtam azt az időszakot is. Úgy érzem most azért is tudok ilyen szerelmes lenni, és ennyire odaadni magamat, mert hagytam időt az önismeretnek, elkezdtem tanulni az elfogadást, és magabiztosabb lettem attól, hogy láttam: egyedül is megállok a lábamon.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt