Keresés
Close this search box.
Paulina: azt szeretném elérni, hogy a dalt hallgatva azt érezd, hogy megállíthatatlan vagy. Megjelent az énekes új klipje és dala, a Menni kell.

„Így képzelem el, amikor energiabomba robban, így érzem, amikor csak úgy belerobbanok a világba… Ezt a bepörgés érzést próbáltam összefoglalni ebben az új dalban.” – meséli Paulina.

 Paulina – Menni kell:  youtu.be/Miu3X5wESJU

„Nem csak a szövegben, a zene írásakor is azt próbáltuk érzékeltetni, hogy milyen az, amikor zsizsegni kezd a véred. Szeretném, ha ez a dal egyszerűen segítene mindenkinek összegyűjteni az erőt ahhoz, hogy felszívja magát és megcsinálja az olyan dolgokat is, amihez épp nincs kedve vagy csak egyszerűen nyűgös. Szeretném, hogy amikor ezt a dalt hallgatod: te is megállíthatatlannak érzed magad.” – üzeni az énekes.

Paulina szerint nagyon fontos, hogy képesek legyünk megtalálni magunkban az „egyéni boldogságot”, akkor is, ha éppen kemény napokon megyünk keresztül. Annak is meg kell találni a szépségét, amikor úgy érezed, hogy egyedül maradtál, mert így könnyebb lesz kiteljesedni egy társas boldogságban, könnyebb lesz átadni magad.

„Tanuljunk meg túllépni a felesleges feszültségeken. Csomó apró akadállyal találkozunk a mindennapokban, amiket addig fújunk fel, amíg hatalmasnak és megoldhatatlannak látszanak. Próbáljunk meg ilyenkor megállni és szusszanni egyet és észre venni, hogy csak egyszerűen túl kell lendülnünk…  Ezt a dalt akkor írtam, amikor egyedül voltam, és imádtam azt az időszakot is. Úgy érzem most azért is tudok ilyen szerelmes lenni, és ennyire odaadni magamat, mert hagytam időt az önismeretnek, elkezdtem tanulni az elfogadást, és magabiztosabb lettem attól, hogy láttam: egyedül is megállok a lábamon.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.