Te félsz, hogy kimaradsz? A Pandora Projekt felszabadít!

Pandora Projekt
"Mindenhol ott vagyok, mindent is akarok; Én vagyok és széttörök, ha nem hívnak vagy nem jövök” Énekli Dorci és Janka legújabb dalukban a szociális szorongásról, amely alól itt az ideje felszabadulni.

Nézd meg a dalhoz készül klipet itt: youtu.be/3_pjlJGH8nw

„A dal egy belső önmarcangolásból való megnyugvásra találás. A címe: fomo (fear of missing out ), azaz a kimaradástól való félelem. Nagyon sok fiatal küzd a nemet mondással, és a saját határainak tiszteletben tartásával.  Nekünk is nagyon sok fejfájást okozott ez. Szimbolikus, hogy ez a dal is nagyon nehezen nyerte el a végleges formáját.
A fomo egyben az elmúlt egy évünkről szól, amely során rengeteg élményben volt részünk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen rövid idő alatt idáig eljutottunk. Ugyanakkor előfordult, hogy nyomasztó volt az a törekvésünk, hogy mindig, mindenhol jelen legyünk. Ma már elengedtük ezt, és bátran otthon merünk maradni, ha valami már nem fér bele az életritmusunkba.” – mesél Dorci, aki szerint ez is csak egyfajta megfeleléskényszer, és a sok szép élmény is kiüresedhet, ha túlzásba visszük, és elfelejtünk befelé figyelni közben.

Bő egy éve jelent meg Major Dorci és Végh Janka vezette Pandóra Projekt, első klipje.

Az azóta több fesztivált és a Budapest Parkot is meghódító zenekar ötödik klipje egy visualizer lett, mely érzékletesen jeleníti meg a dal témáját. A duó mindemellett egy TikTok sorozatot is indít elmúlt két évének élményanyagából.
Első lemezének megjelenését jövő év elejére tervezi a csapat, amelyet 2023. január 21-én egy óriási koncerttel is megünnepelnek a Fonóban.

facebook.com/pandoraprojektband

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Karácsonyi koncert Oroszlányban

3 évszázad legszebb karácsonyi dalai

Thén Róbert (ének) és Orbán Gábor (orgona) előadásában többek közt olyan dalok csendülnek fel, mint Schubert Ave Máriája, vagy az Adeste fideles.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.