Keresés
Close this search box.

Te félsz, hogy kimaradsz? A Pandora Projekt felszabadít!

Pandora Projekt
"Mindenhol ott vagyok, mindent is akarok; Én vagyok és széttörök, ha nem hívnak vagy nem jövök” Énekli Dorci és Janka legújabb dalukban a szociális szorongásról, amely alól itt az ideje felszabadulni.

Nézd meg a dalhoz készül klipet itt: youtu.be/3_pjlJGH8nw

„A dal egy belső önmarcangolásból való megnyugvásra találás. A címe: fomo (fear of missing out ), azaz a kimaradástól való félelem. Nagyon sok fiatal küzd a nemet mondással, és a saját határainak tiszteletben tartásával.  Nekünk is nagyon sok fejfájást okozott ez. Szimbolikus, hogy ez a dal is nagyon nehezen nyerte el a végleges formáját.
A fomo egyben az elmúlt egy évünkről szól, amely során rengeteg élményben volt részünk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen rövid idő alatt idáig eljutottunk. Ugyanakkor előfordult, hogy nyomasztó volt az a törekvésünk, hogy mindig, mindenhol jelen legyünk. Ma már elengedtük ezt, és bátran otthon merünk maradni, ha valami már nem fér bele az életritmusunkba.” – mesél Dorci, aki szerint ez is csak egyfajta megfeleléskényszer, és a sok szép élmény is kiüresedhet, ha túlzásba visszük, és elfelejtünk befelé figyelni közben.

Bő egy éve jelent meg Major Dorci és Végh Janka vezette Pandóra Projekt, első klipje.

Az azóta több fesztivált és a Budapest Parkot is meghódító zenekar ötödik klipje egy visualizer lett, mely érzékletesen jeleníti meg a dal témáját. A duó mindemellett egy TikTok sorozatot is indít elmúlt két évének élményanyagából.
Első lemezének megjelenését jövő év elejére tervezi a csapat, amelyet 2023. január 21-én egy óriási koncerttel is megünnepelnek a Fonóban.

facebook.com/pandoraprojektband

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt