ONE: zene és festészet találkozása

one zene világ
Julio

Julio

A rockos popzenét és a modern képzőművészetet elegyítő audiovizuális alkotások már 2 milliós nézettség felett járnak a YouTube-csatornájukon.

Itt az intermediális duó legújabb alkotása!

Megjelent a ONE – Confluence of Arts produkció legújabb videóklipje, mely “Waiting For My Love” című felvételükhöz készült. Ők így fogalmaznak a leg-újabb dalukról:

– Mindenki életében vannak nehéz időszakok, amikor a percek órák hömpölygő lassúságával múlnak csak: a reményteli várakozás dala a “Waiting For My Love”. 

A zenés szerzeményhez megálmodott kisfilm a Telkiben élő Csatorday Dóra festőművész és Janky Balázs zeneszerző-szövegíró, a Time és a Tornádo együttes énekesének 2020 májusában debütált alkotópárosának immár ötödik klipje.

Nem kellett keveset várni az újabb közös műre: a páros legutóbbi klipje tavaly októberben készült el.

A ONE rockos popzenét és a modern képzőművészetet elegyítő audiovizuális alkotásai már 2 milliós nézettség felett járnak saját YouTube-csatornájukon, közel 10 ezres követőtáboruk pedig a világ minden tájáról származó művészet- és zenekedvelőkből áll.

Talán nem véletlen, de a videóklipjeikhez általában Dóra legújabb festményeit hasxználják, így egyúttal virtuális gallériaként is használják a közös szerzeményeket.

Csatorday Dóra festőművész, képei a szürrealizmus felől mutatják meg a valóságot. Ha nem éppen videóklipet rendez, akkor éppen valószínűleg műtermében tartózkodik, hogy a valóságot a saját ízlése által megfesse.

Jánky Balázs régi zenész, és énekes (ő énekelte Király Lindával a korai Big Brother főcímdalát), korábbi zenekaraival is sok-sok örömet okozott a magyar zenehallgatóknak!

A világ minden táján vannak rajongói a zenekarnak!

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Muzsikál az erdő

Muzsikál az erdő

Október elsején Gyula-Városerdő tölgy-kőris-szil erdejében, másodikán pedig Nagyvárad közelében, Püspökfürdőn, a “csodabogyós” erdőben várják a közönséget.

Kemp dalszerző tábor

Visszatér a KEMP dalszerző tábor

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi dalszerző táborát. A KEMP-et október 6-tól 9-ig Veszprémben tartják.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt