ONE: zene és festészet találkozása

one zene világ
A rockos popzenét és a modern képzőművészetet elegyítő audiovizuális alkotások már 2 milliós nézettség felett járnak a YouTube-csatornájukon.

Itt az intermediális duó legújabb alkotása!

Megjelent a ONE – Confluence of Arts produkció legújabb videóklipje, mely „Waiting For My Love” című felvételükhöz készült. Ők így fogalmaznak a leg-újabb dalukról:

– Mindenki életében vannak nehéz időszakok, amikor a percek órák hömpölygő lassúságával múlnak csak: a reményteli várakozás dala a „Waiting For My Love”. 

A zenés szerzeményhez megálmodott kisfilm a Telkiben élő Csatorday Dóra festőművész és Janky Balázs zeneszerző-szövegíró, a Time és a Tornádo együttes énekesének 2020 májusában debütált alkotópárosának immár ötödik klipje.

Nem kellett keveset várni az újabb közös műre: a páros legutóbbi klipje tavaly októberben készült el.

A ONE rockos popzenét és a modern képzőművészetet elegyítő audiovizuális alkotásai már 2 milliós nézettség felett járnak saját YouTube-csatornájukon, közel 10 ezres követőtáboruk pedig a világ minden tájáról származó művészet- és zenekedvelőkből áll.

Talán nem véletlen, de a videóklipjeikhez általában Dóra legújabb festményeit hasxználják, így egyúttal virtuális gallériaként is használják a közös szerzeményeket.

Csatorday Dóra festőművész, képei a szürrealizmus felől mutatják meg a valóságot. Ha nem éppen videóklipet rendez, akkor éppen valószínűleg műtermében tartózkodik, hogy a valóságot a saját ízlése által megfesse.

Jánky Balázs régi zenész, és énekes (ő énekelte Király Lindával a korai Big Brother főcímdalát), korábbi zenekaraival is sok-sok örömet okozott a magyar zenehallgatóknak!

A világ minden táján vannak rajongói a zenekarnak!

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.