Keresés
Close this search box.

Az új Beatles dal élőben is hallható lesz Budapesten

The Bits zenekar
A Beatles nemrég megjelent új és feltehetőleg utolsó dalát November 18-án élőben is hallhatják a Beatles rajongók a The Bits Beatles tribute zenekar koncertjén.

Beatles rajongók széles tömege nem csak hazánk, de a világ minden táján találgatások közepette várta a Beatles új és nagy valószínűséggel utolsó dalát, a “Now and Then”-t. Vajon milyen lesz, hogyan fog szólni és meg lesz-e a hatás? A Beatles majd’ 30 éve adott ki legutóbb új dalokat, amit az Antológia projekt megjelenésekor nagy várakozás övezett. Bár már John Lennon és George Harrison nem lehetett a felvételek aktív résztvevője, hangjuk és hangszeres játékuk a modern technika segítségével megjelenik az új kiadványon és sok-sok év távlatából is hallható, hogy a Beatles mit sem veszített zenei kreativitásából és szenvedélyéből hála Paul McCartney-nak és Ringo Starr-nak, a Beatles két még élő tagjának és Giles Martin-nak a Beatles legendás producere, sir George Martin fiának.

The Bits Beatles emlékzenekar élőben viszi színpadra az új dalt következő budapesti koncertjén sok más zenei csemege mellett.

“Már nagyon készültünk a koncertre, amikor derült égből jött a hír, hogy megjelenik az új dal, ami gyerekes várakozással töltött el bennünket. Éppen ezért úgy határoztunk, hogy ha egy kis esély is van rá, hogy élőben reprodukálható a dal, akkor eljátsszuk azt a legközelebbi koncertünkön. A koncert amúgy is tele lesz ritkán hallható dalokkal, így tökéletesen illeszkedik a november 18-i repertoárba az új Beatles dal is. Egyelőre nem láttunk más zenekartól hasonló bejelentést ezért lehet, hogy a világon először Budapesten hallható majd a Beatles Now and Then című dala élőben.” – Derecskei Zsolt, zenekarvezető

A The Bits November 18-án, a Muzikumban, Yellow Submarine (azaz Sárga Tengeralattjáró) című koncertjén adja elő a Beatles nemrég megjelent új és feltehetőleg utolsó dalát is élőben.

A koncertről:
https://thebits.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt