Keresés
Close this search box.
Mihályfi Luca énekes-dalszerző új dallal és videóklippel jelentkezik. A Revolver egy széteső kapcsolat traumáját, érzelmi viharát dolgozza fel.

„Emlékszem, hogy a szobámban ültem az ágyamon, és mondhatjuk, nem voltam épp jól.”

„A dalt egy szakítás inspirálta.” – mondja az énekesnő. „A szövegeim az éppen velem történő dolgokból táplálkoznak, mindig arról írok, amit épp érzek. Nem is tudom, a dallam született-e először, vagy a szöveg.”

Mihályfi Luca – Revolver:
youtu.be/48JEEzeOurM

„Emlékszem, hogy a szobámban ültem az ágyamon, és mondhatjuk, nem voltam épp jól, elöntöttek az érzések. Szerettem volna mindezt kiadni magamból, ekkor bukott ki belőlem a refrén dallama, majd a fegyver képe és a szöveg.” – idézi fel a dal születését.

Luca ráadásul nem csak a dalért felelt, hanem a videó megálmodásában is részt vett:
„A zene mellett a filmezés is nagyon érdekel, ezért kifejezetten izgatott voltam, hogy megvalósíthatom a dalhoz tartozó víziómat. Imádtam a forgatást, reggeltől estig dolgoztunk, de egyáltalán nem éreztem megterhelőnek, szeretem ezt csinálni. Örülök, hogy Lehóval dolgozhattam együtt, rögtön megtaláltuk a közös hangot, az egész stábbal szuper volt közösen dolgozni. Érdekes szitu volt, amikor órákon keresztül nem nyúlhattam semmihez, mert tiszta művér volt a kezem.” – meséli Luca.

A dal egyúttal Luca további terveit is beharangozza:
„Több megjelenéssel is készülök, egy kislemezen dolgozom éppen, sok dalötletem is van, amiket szeretnék még idén megvalósítani.”


Mihályfi Luca: Villám

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt