Keresés
Close this search box.
A következő adásban irodalmi magasságokba emelkedünk, hisz a magyar underground zenét hallgatva könnyedén belebotlunk olyan dalszövegekbe, amelyeket olvasva, azt gondolnánk, verset olvasunk.
Mi rádiónkA következő adásban irodalmi magasságokba emelkedünk, hisz a magyar underground zenét hallgatva könnyedén belebotlunk olyan dalszövegekbe, amelyeket olvasva, azt gondolnánk, verset olvasunk. A műsor második felében Ivády Levente mutatja be funky-beat zenekarát, az Ultravalót, akiknek Mikrofonpróba címmel tavaly év végén jelent meg új Ep-jük. Találkozzunk a www.mirádiónk.hu-n szerdán este 9-től, illetve vasárnap délután 1-től.
Tracklist:
01 Vad Fruttik — Városlakó
02 Gypo Circus — Feledd És Táncolj
03 Turn Signals — Take A Ride
04 Kaukázus — Hatból a három
05 Mojo Workings — Cup of tea
06 Kiscsillag — Melegszék
07 Heaven Street Seven — Szia
08 Szeder — Reggeli dal
09 Ultravaló — Most ne gyere közelebb
10 Ultravaló — Túl vagyok rajtad
11 Ultravaló — Mikrofonpróba
12 Egy Másik Zenekar — Jó reggelt, Élet!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt