Keresés
Close this search box.
„Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk” – tartja a mondás, amit most az LNDA zenekar új dala és videoklipje is megerősít!

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk” – tartja a mondás, amit most az LNDA zenekar új dala és videoklipje is megerősít!

A borongós, hideg, havas télből egy pár percre visszatérhetünk a nyárba: a kaposvári volt ápolónó zenekarával új klipjében egy bulizós-borozós, a fiatalságot ünneplő, a barátok körében eltöltött estéről mesél.


NÉZD MEG A KLIPET ITT „Az egész Földet a karomba zárom. Semmi vagyok, minden leszek.” – hangzik a klipben, és tényleg: mindannyian világmeghódító tervekkel indulunk neki az életnek, de ez nehezebb, mint gondoljuk, ezért néha szükség van arra, hogy megállítsuk az időt és élvezzük a pillanat szépségét.

Egy ilyen, barátokkal töltött lazulós estét mutat be az LNDA új száma, A Borból hagyjatok.

Kaszás Linda, a zeneka énekese így vallott a mindenről: – Ez az egyszerű, dallamos bulizós, könnyed kis dal az elszállós nyári estékről. Belefoglalva az „itt és most” -ot, a jelent és az idő múlását is, amit nem akarunk, de nem tudunk ellene mit tenni.

Arról is beszélt, mi nincs a dalban: – Így az „Élj a mának!” elvet követve rajzolódott ki az egész sztori, ezt próbáltuk képileg is megjeleníteni. Ebben a dalban nincsenek bonyodalmak, sorok mögötti fájdalmak, mint az én szövegeimben általában.

Nem kell mélyre ásni, hogy megértsük. Őszintén remélem, hogy tetszeni fog a közönségünknek

– vallotta be Linda a Magyar Zenének.

A melankolikusabb hangulatú, Linda hangjához jó illő dallamot és a lírikus szöveget elektromos gitár és szinti betétek, helyenként kellemesen felpörgetett ritmus kíséri.

A klipben bulizó fiatalok szerepelnek, ahogy felhőtlenül iszogatnak, élvezik egymás társaságát egy kellemes, nyári esti buliban, miközben zenél az együttes és Linda énekel.

Gyakran láthatjuk Linda arcát közelről, és ezáltal kirajzolódik összetett személyisége, ami szinte átragyogja a dalt.

Az LNDA 2020-ban alakult indie-rock formáció. Tagjai lelkes, képzett rockzenészek, akik Kaszás Melinda (LNDA) énekhangjához és karakteréhez illeszkedve egy olyan mélyebb, komolyabb irányt képviselnek, amelyben időnként fellelhetők a lágyabb, csajosabb dallamok is.​(LNDA)

Linda új dalával a nyarat idézi meg, azokat a pillanatokat, amelyeket mással is megoszthatunk!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Inotai Hőerőmű

Indusztriál Inota 3.0

Újra ipari hangulat a Bakony kapujában! Az újhullámos techno, illetve a határokat feszegető elektronika népszerű előadói adnak koncertet július 12-én és 13-án az egykori inotai

Csinibaba Feszt BPark

Csinis Minifeszt a BP-ben

Azok számára is lehet újdonság, akik már eddig kívülről fújják az összes Csinibaba-dalt Csütörtökön rendezik meg a Csinibaba Táncdalfesztivált a Budapest Parkban, ahol a Katona

The Beatles

Idén is gombafejűek lepik el a Kobucit

Legendás “beatle” is ott lesz június második vasárnapján! Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az

üvegvilág Kyra

Kyra ezekkel a dalokkal biztos befutó

Popénekesből lett influenszerből újra popénekes – visszatérés a kezdetekhez Fedor Kyra tehetségére már 1998-ban felfigyelhetett az igazán szemfüles közönség, hiszen a TV2 által sugárzott KIFUTÓ

Bőköz Fesztivál

Művészetek Köze az Ormánságban

Az idei Bőköz Fesztiválon sok-sok zenével egyszerre három fesztiválprogram várja az igényes nyári kikapcsolódást keresőket A hagyományos programkínálaton túl – könnyűzenei nagykoncertek, színházi előadások, folk-programok,

Mikepércs Fifty Fifty

Mire nem jó egy templomkert: pl. erre is

Rendhagyó esemény Mikepércsen, kattintás után kiderül, mi is! Nem mindennapi kezdeményezést hozott létre három évvel ezelőtt Czapp József mikepércsi református lelkipásztor: minden évben pünkösdkor ugyanis

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt