„Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk” – tartja a mondás, amit most az LNDA zenekar új dala és videoklipje is megerősít!

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk” – tartja a mondás, amit most az LNDA zenekar új dala és videoklipje is megerősít!

A borongós, hideg, havas télből egy pár percre visszatérhetünk a nyárba: a kaposvári volt ápolónó zenekarával új klipjében egy bulizós-borozós, a fiatalságot ünneplő, a barátok körében eltöltött estéről mesél.


NÉZD MEG A KLIPET ITT „Az egész Földet a karomba zárom. Semmi vagyok, minden leszek.” – hangzik a klipben, és tényleg: mindannyian világmeghódító tervekkel indulunk neki az életnek, de ez nehezebb, mint gondoljuk, ezért néha szükség van arra, hogy megállítsuk az időt és élvezzük a pillanat szépségét.

Egy ilyen, barátokkal töltött lazulós estét mutat be az LNDA új száma, A Borból hagyjatok.

Kaszás Linda, a zeneka énekese így vallott a mindenről: – Ez az egyszerű, dallamos bulizós, könnyed kis dal az elszállós nyári estékről. Belefoglalva az „itt és most” -ot, a jelent és az idő múlását is, amit nem akarunk, de nem tudunk ellene mit tenni.

Arról is beszélt, mi nincs a dalban: – Így az „Élj a mának!” elvet követve rajzolódott ki az egész sztori, ezt próbáltuk képileg is megjeleníteni. Ebben a dalban nincsenek bonyodalmak, sorok mögötti fájdalmak, mint az én szövegeimben általában.

Nem kell mélyre ásni, hogy megértsük. Őszintén remélem, hogy tetszeni fog a közönségünknek

– vallotta be Linda a Magyar Zenének.

A melankolikusabb hangulatú, Linda hangjához jó illő dallamot és a lírikus szöveget elektromos gitár és szinti betétek, helyenként kellemesen felpörgetett ritmus kíséri.

A klipben bulizó fiatalok szerepelnek, ahogy felhőtlenül iszogatnak, élvezik egymás társaságát egy kellemes, nyári esti buliban, miközben zenél az együttes és Linda énekel.

Gyakran láthatjuk Linda arcát közelről, és ezáltal kirajzolódik összetett személyisége, ami szinte átragyogja a dalt.

Az LNDA 2020-ban alakult indie-rock formáció. Tagjai lelkes, képzett rockzenészek, akik Kaszás Melinda (LNDA) énekhangjához és karakteréhez illeszkedve egy olyan mélyebb, komolyabb irányt képviselnek, amelyben időnként fellelhetők a lágyabb, csajosabb dallamok is.​(LNDA)

Linda új dalával a nyarat idézi meg, azokat a pillanatokat, amelyeket mással is megoszthatunk!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.