Keresés
Close this search box.

Mély utazásra hív a Wellhello

Wellhello
SSSS! – de most nem a csendre intés, hanem a csend megmutatása a cél!

SSSS! – de most nem a csendre intés, hanem a csend megmutatása a cél!

Mély és bevállalos album állt össze, elkészült a Wellhello újdonsága, a ‘SSSS!’ A formáció már hét dalt bemutatott a lemezről, amik egytől egyig megjárták a slágerlistákat és a rádiókat.

Ezek mellé pedig még nyolc olyan szerzemény került a korongra, amikben Fluor és Diaz az elmúlt időszakot foglalja össze.

– Szédülünk, összeesünk, összeálmodunk – fogalmazta meg a Wellhello, hogy miről is szól az eddigi legőszintébb és legérzelmesebb anyaguk.

De nem álltak itt meg, hanem tovább mondták, miért nagyon más ez a hangó: – Ez már rég nem a 80-as évek stílusát hozó Wellhello, ez most egy nyugodtabb, lassabb lemez abból a fajtából, amin érdemes végighallgatni sorrendben a dalokat.

Megvan a maga íve, magassága, mélysége és egy olyan atmoszférája, ami beránt, és miután lecsengett az utolsó dal, még egy picit ott marad veled, hogy az összeszédülésünk után kavarogjon a fejedben.

Az elmúlt időszakban letisztázódtak dolgok, volt időnk egy komolyabb belső tripre indulni, ennek a végeredménye a ‘SSSS!’ tét nélkül született, de a végletekig gondozott dalok itt-ott olyan gondolatokkal, amiket még magának is nehezen vall be az ember – tette hozzá Fluor az alkotásról.

Mint írták, a lemez első címe „Szorongás rádió” volt, ami sokat elárul arról, hogy mit mondtunk a csendnek, akár a sötétben, egyedül, papírvékony falak mögül kihallatszó szavakkal, akár többen, összetalálkozva egy szomorú séta alkalmával.

De nem csak ezek a dalok vannak meg, hiszen időközben persze készültek bulis, klubos dalok is, viszont ezek most nem lépnek a nagyközönség elé.

– Úgy döntöttünk, azokat meghagyjuk a következő megjelenésekre, mert így tudtunk létrehozni egy koncepciózus albumot, ami egyfajta gondolati DNS, a vérünk a szövegszilánkokon – mesélte Flour a jövőbeli terveket.

Az ország egyik legkedveltebb zenekara a lemez megjelenését az Akvárium klubban ünnepli, december 11-én lesz az évzáró Wellhello koncert, ami után Juhász Laci és Fluor tartja az afterpartit, ami Tomi szülinapja óta rendszeres jelleget kezd ölteni.

A friss albumból fizikai példányokat a MOL-kutakon szerezhetnek be a rajongók, digitálisan pedig az összes online zeneáruházban elérhető a ‘SSSS!’.

A lemezhez tartozó merchandise termékek jövő héttől elérhetőek lesznek a popshop.hu-n!

Nem maradunk év végéig Wellhello-lemez nélkül!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.