Dobost kergetett a The Wallkids

The Wallkids punk rock magyarzene.eu zene dal
Nem várt bonyodalmak adódtak a legújabb klipjük forgatásán!

Nem várt bonyodalmak adódtak a legújabb klipjük forgatásán!

Az egri punk-rock srácok leforgatták legújabb klipjüket a Hiába futsz! című dalukhoz.

A The Wallkids zenekar ismét Szabo Normannal forgatott, hiszen a tavalyi, Az élet szabadon című kisfilmjük igen jól sikerült, és a közönség is lelkesen fogadta. Az új storyboard szerint a srácok klipet forgatnának az új dalukra, de nincsen dobosuk, a rendező viszont úgy döntött, ha törik, ha szakad, forgatni kell.

És ha ennyi bonyodaom még nem lenne elég, a balek asszisztens, csak a feszültséget kelti a felvétel közben a kétbalkezességével, még Jason 2.0-ás változatát is betuszkolja, hátha jó lesz dobosnak.

De nem menekül a sorsa elől, ugyanis a fiúk jobb ötlet híján az asszintens srácot ültetik be a dob mögé, akiről kiderül, hogy profin üti a bőröket. Az utolsó harmadra összeáll a zenekar, és rutinosan pózolnak a kamerák előtt.

A The Wallkids csapata, ha nem poénos történeteket forgat, akkor a próbateremben gyakorolnak, és írják az új dalokat. A következő nagylemez munkálatait nem sietik el, egyszerű, de jól összerakot számokat szeretnének írni. 

Visszatérnek a 90-es évek végén létezett, vidám, lendületes, három akkordos pop-punk dalok hangulatához. Most, hogy a Junkies visszatérése immáron véglegesen nem fog megtörténni, ezért szint ők az egyetlenek, akik a kommersz punk zászlaját viszik tovább…

Addig is kedvcsinálónak fogadjátok szeretettel az új klipjüket!

A Nádasi István, azaz Gibbon vezette The Wallkids 2016-ban alakult, a 11 számot tartalmazó első nagylemezük, az Erről ennyit! pedig három évvel a megalakulás után, 2019-ben jelent meg. Stílusuk a Green Day és a Blink-182 vonalát követi, azaz könnyed, dallamos punk-rock.

Jelenleg negyedik dobosukat fogyasztják – aki ezek szerint kiváló asszisztencia is –, amúgy az eredeti tagok állnak a színpadon.

Vélhetően ők az egyetlenek a mai magyar zenei szcénában, akik nem félnek komolytalanul megjelenni a klipeken sem! De így üde színfoltjai a magyar rockszcénának, remeélhetőleg még sokáig így lesz, és az tizedik nagylemezükről is írhatunk a magyar zene.eu-n!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Karácsonyi koncert Oroszlányban

3 évszázad legszebb karácsonyi dalai

Thén Róbert (ének) és Orbán Gábor (orgona) előadásában többek közt olyan dalok csendülnek fel, mint Schubert Ave Máriája, vagy az Adeste fideles.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.