Keresés
Close this search box.

Újra ipari hangulat a Bakony kapujában!

Az újhullámos techno, illetve a határokat feszegető elektronika népszerű előadói adnak koncertet július 12-én és 13-án az egykori inotai erőmű turbinacsarnokába.

Az Inota Focus című rendezvényen fellép mások mellett Ben Frost, a Schwefelgelb, Schacke, a Boston 168, Dj Hyperdrive, Alpha Tracks és Gabber Eleganza is – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Mint írták, az Európa Kulturális Fővárosa program részeként megismert inotai rozsdaövezet hatezer négyzetméteres ipari épületében tavaly nyár végén egytucat külföldi előadó lépett fel az Inota Fesztivál keretében.

Lágyabb és keményebb ütemek a hatalmas tornyok árnyékában

Az innovatív audiovizuális előadókat, dj-ket, fényművészeket, képzőművészeket, kortárs táncosokat, helyspecifikus installációkat felvonultató fesztiválon csaknem húszezer látogató fordult meg.

Az első napon fellép az Izlandon élő ausztrál minimalista-experimentális előadó, Ben Frost, koncertet ad a légkalapácsszerű EBM techno-duó Schwefelgelb, a koppenhágai gyorstechno színtér képviseletében Schacke, valamint fellép az Ancient Methods, Neux és Frequency Shifter is.

A magyar fellépők között lesz Katona Kati vizuális kíséretével megtámogatott Yibai mellett Mankind és Sikztah is.

A szombati nap a gyorsabb tempóké. Az olasz ipari központból, Torinóból érkező, aciddel és dobgépekkel dolgozó Boston 168 mellett fellép Dj Hyperdrive, Alpha Tracks, Gabber Eleganza, a KamaRave dj-i és Blue Advance is.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Keszthely Fülesbagoly

Keszthelyi zenei díjat is átadnak augusztusban

Duna-parti wellnesst nyerhetnek a Balaton partján A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztus 3-án is megrendezik a Balaton-parton, egészen pontosan Keszthelyen a Fülesbagoly Tehetségkutatót. A döntős

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt