Igazi zenei fesztivál – Blues Lábatlanon

Blues zene Lábatlanon
Z. László

Z. László

Ahol minden a zenéről szól, ahol a zenészek nem csak fellépők, hanem maguk is fesztiválozók, és ahol a közönség sem marad ki a játékból.

Blues televízióLéteznek még fesztiválok Magyarországon, ahol minden a zenéről szól, ahol a zenészek nem csak fellépők, hanem maguk is fesztiválozók, és ahol a közönség sem marad ki a játékból. A zenészek vérprofik voltak, akik nem csak “lenyomják a kötelezőt”, de a színpadon kívül is örömmel jammeltek más zenészekkel, akár még a közönséget is bevonva. (Bocs, ha valaki pontosan tudja mit jelent a vérprofi, írja meg!)

Uriah HeepMár sajnálom, hogy csak egy rövid időre látogattunk el Lábatlanra a Gerenday Kertbe Július 21. -én, de elterveztük; jövőre a helyszín gyönyörű parkjában mi is sátrat verünk. Azt tudtuk, hogy a színpadon mire számíthatunk, de azon kívül… Kipróbáltuk a svájci ufó hangszert, a HandPan -t, halhattunk gitártanárt szájharmonikázni, figyelhettük gyermekek hogyan szólaltatnak meg “kézre álló” hangszereket, és láthattuk mire képes egy tapasztalt öreg fotóriporter. (Azokat az akrobatikus mutatványokat még Én sem próbálnám ki). Mindezt három óra alatt úgy, hogy három színpadi showról sem maradtunk le:

– Fekete Jenő – Horváth Misi (Igazi western hangulat.)
– Cselescsávók (Rock and Roll.)
– Heep Freedom (Uriah Heep Tribute, azaz itt már szólt a rock.)

Heep FreedoomÉlvezhető hangosítás, tökéletes világítás, megfizethető finom sült kolbász, gyönyörű helyszín, és teljesen ingyenes belépés a teljes két napra. Ezek után igazán nem értem mi került az EFOTT -on 22.000 forintba!? (Na jó, itt csak nádfalas zuhanyzó volt, de még ennek is megvan a maga feelingje.)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt