Keresés
Close this search box.

Igazi zenei fesztivál – Blues Lábatlanon

Blues zene Lábatlanon
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Ahol minden a zenéről szól, ahol a zenészek nem csak fellépők, hanem maguk is fesztiválozók, és ahol a közönség sem marad ki a játékból.

Blues televízióLéteznek még fesztiválok Magyarországon, ahol minden a zenéről szól, ahol a zenészek nem csak fellépők, hanem maguk is fesztiválozók, és ahol a közönség sem marad ki a játékból. A zenészek vérprofik voltak, akik nem csak “lenyomják a kötelezőt”, de a színpadon kívül is örömmel jammeltek más zenészekkel, akár még a közönséget is bevonva. (Bocs, ha valaki pontosan tudja mit jelent a vérprofi, írja meg!)

Uriah HeepMár sajnálom, hogy csak egy rövid időre látogattunk el Lábatlanra a Gerenday Kertbe Július 21. -én, de elterveztük; jövőre a helyszín gyönyörű parkjában mi is sátrat verünk. Azt tudtuk, hogy a színpadon mire számíthatunk, de azon kívül… Kipróbáltuk a svájci ufó hangszert, a HandPan -t, halhattunk gitártanárt szájharmonikázni, figyelhettük gyermekek hogyan szólaltatnak meg “kézre álló” hangszereket, és láthattuk mire képes egy tapasztalt öreg fotóriporter. (Azokat az akrobatikus mutatványokat még Én sem próbálnám ki). Mindezt három óra alatt úgy, hogy három színpadi showról sem maradtunk le:

– Fekete Jenő – Horváth Misi (Igazi western hangulat.)
– Cselescsávók (Rock and Roll.)
– Heep Freedom (Uriah Heep Tribute, azaz itt már szólt a rock.)

Heep FreedoomÉlvezhető hangosítás, tökéletes világítás, megfizethető finom sült kolbász, gyönyörű helyszín, és teljesen ingyenes belépés a teljes két napra. Ezek után igazán nem értem mi került az EFOTT -on 22.000 forintba!? (Na jó, itt csak nádfalas zuhanyzó volt, de még ennek is megvan a maga feelingje.)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.