Z. László

Z. László

Ahol minden a zenéről szól, ahol a zenészek nem csak fellépők, hanem maguk is fesztiválozók, és ahol a közönség sem marad ki a játékból.

Blues televízióLéteznek még fesztiválok Magyarországon, ahol minden a zenéről szól, ahol a zenészek nem csak fellépők, hanem maguk is fesztiválozók, és ahol a közönség sem marad ki a játékból. A zenészek vérprofik voltak, akik nem csak “lenyomják a kötelezőt”, de a színpadon kívül is örömmel jammeltek más zenészekkel, akár még a közönséget is bevonva. (Bocs, ha valaki pontosan tudja mit jelent a vérprofi, írja meg!)

Uriah HeepMár sajnálom, hogy csak egy rövid időre látogattunk el Lábatlanra a Gerenday Kertbe Július 21. -én, de elterveztük; jövőre a helyszín gyönyörű parkjában mi is sátrat verünk. Azt tudtuk, hogy a színpadon mire számíthatunk, de azon kívül… Kipróbáltuk a svájci ufó hangszert, a HandPan -t, halhattunk gitártanárt szájharmonikázni, figyelhettük gyermekek hogyan szólaltatnak meg “kézre álló” hangszereket, és láthattuk mire képes egy tapasztalt öreg fotóriporter. (Azokat az akrobatikus mutatványokat még Én sem próbálnám ki). Mindezt három óra alatt úgy, hogy három színpadi showról sem maradtunk le:

– Fekete Jenő – Horváth Misi (Igazi western hangulat.)
– Cselescsávók (Rock and Roll.)
– Heep Freedom (Uriah Heep Tribute, azaz itt már szólt a rock.)

Heep FreedoomÉlvezhető hangosítás, tökéletes világítás, megfizethető finom sült kolbász, gyönyörű helyszín, és teljesen ingyenes belépés a teljes két napra. Ezek után igazán nem értem mi került az EFOTT -on 22.000 forintba!? (Na jó, itt csak nádfalas zuhanyzó volt, de még ennek is megvan a maga feelingje.)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt