2016-ban a már teljes értékű, koncertező zenekarként működő Heavenhike-ot leszerződtette az egykori Sony Music Hungary.

A bajai Heavenhike zenekar 2014 tájékán alakult – de ekkor főként szoba-projektként funkcionált.

Heavenhike2016-ban a már teljes értékű, koncertező zenekarként működő Heavenhike-ot leszerződtette az egykori Sony Music Hungary, a Keytracks Hungary Nonprofit Kft.

2017-ben a banda végül függetlenként készítette el első, „Szívszorító” névre keresztelt 12 számot tartalmazó pop lemezét, melyről több dalt is játszott a Petőfi Rádió, illetve több regionális rádió.

A zenekar megfordult Budapest több ismert koncerthelyszínén (Gozsdu Manó Klub, Mika Tivadar Mulató, KVLT, Trafik Klub stb.), s előzenekarként fellépett a Szabó Benedek és a Galaxisok, az Amigod és Sub Bass Monster előtt is.

A bajai Heavenhike zenekar2017 végén teljes átalakuláson esett át a Heavenhike. A dalszövegíró – énekes – dalszerző Vincze Peti maradt, s új társakkal, jóval rockosabb irányba fordulva újjászervezte a Heavenhike-ot. A friss dalok lendületesebb, táncosabb, pattogósabb szerzemények az előbbieknél, a brit zenei világ helyett pedig inkább az amerikai hatások, s az alternatív felhangok dominálnak.

2018 tavaszán a Heavenhike bejutott a Hangfoglaló által támogatott szegedi Amatours tehetségkutató döntőjébe, ahonnan különdíjasként távozott, s Andrásik Remo zsűrielnök a Hangszeresek Országos Főtitkára, valamint az Öröm a Zene tehetségkutató elnöke a jövő nagy reménységének nevezte a bandát.

Ez év júniusában a csapat elnyerte a Somogyi Pop-Rock Fesztivál legjobb zenekarának és legjobb énekesének járó díját, melyet a rendezvény fővédnöke, Pély Barna hitelesített.

A Heavenhike július 26-án jelentette meg új „MENNY MÁR” c. Ep-jét, melyen 4 vadonatúj dal kapott helyet.

A zenekar: – Németh Miklós (gitár), – Mojzes Gábor (basszusgitár), – Reusz Gábor (dob), – Vincze Péter (ének, billentyű)

Facebook: hu-hu.facebook.com/heavenhikemusic/

YouTube: youtube.com/channel/UCnGJSkVlux7iSrUWvhtkPQg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.