Heavenhike zenekar

Heavenhike zenekar
Bogdán István

Bogdán István

2016-ban a már teljes értékű, koncertező zenekarként működő Heavenhike-ot leszerződtette az egykori Sony Music Hungary.

A bajai Heavenhike zenekar 2014 tájékán alakult – de ekkor főként szoba-projektként funkcionált.

Heavenhike2016-ban a már teljes értékű, koncertező zenekarként működő Heavenhike-ot leszerződtette az egykori Sony Music Hungary, a Keytracks Hungary Nonprofit Kft.

2017-ben a banda végül függetlenként készítette el első, „Szívszorító” névre keresztelt 12 számot tartalmazó pop lemezét, melyről több dalt is játszott a Petőfi Rádió, illetve több regionális rádió.

A zenekar megfordult Budapest több ismert koncerthelyszínén (Gozsdu Manó Klub, Mika Tivadar Mulató, KVLT, Trafik Klub stb.), s előzenekarként fellépett a Szabó Benedek és a Galaxisok, az Amigod és Sub Bass Monster előtt is.

A bajai Heavenhike zenekar2017 végén teljes átalakuláson esett át a Heavenhike. A dalszövegíró – énekes – dalszerző Vincze Peti maradt, s új társakkal, jóval rockosabb irányba fordulva újjászervezte a Heavenhike-ot. A friss dalok lendületesebb, táncosabb, pattogósabb szerzemények az előbbieknél, a brit zenei világ helyett pedig inkább az amerikai hatások, s az alternatív felhangok dominálnak.

2018 tavaszán a Heavenhike bejutott a Hangfoglaló által támogatott szegedi Amatours tehetségkutató döntőjébe, ahonnan különdíjasként távozott, s Andrásik Remo zsűrielnök a Hangszeresek Országos Főtitkára, valamint az Öröm a Zene tehetségkutató elnöke a jövő nagy reménységének nevezte a bandát.

Ez év júniusában a csapat elnyerte a Somogyi Pop-Rock Fesztivál legjobb zenekarának és legjobb énekesének járó díját, melyet a rendezvény fővédnöke, Pély Barna hitelesített.

A Heavenhike július 26-án jelentette meg új „MENNY MÁR” c. Ep-jét, melyen 4 vadonatúj dal kapott helyet.

A zenekar: – Németh Miklós (gitár), – Mojzes Gábor (basszusgitár), – Reusz Gábor (dob), – Vincze Péter (ének, billentyű)

Facebook: hu-hu.facebook.com/heavenhikemusic/

YouTube: youtube.com/channel/UCnGJSkVlux7iSrUWvhtkPQg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.