Heavenhike zenekar

Heavenhike zenekar
Bogdán István

Bogdán István

2016-ban a már teljes értékű, koncertező zenekarként működő Heavenhike-ot leszerződtette az egykori Sony Music Hungary.

A bajai Heavenhike zenekar 2014 tájékán alakult – de ekkor főként szoba-projektként funkcionált.

Heavenhike2016-ban a már teljes értékű, koncertező zenekarként működő Heavenhike-ot leszerződtette az egykori Sony Music Hungary, a Keytracks Hungary Nonprofit Kft.

2017-ben a banda végül függetlenként készítette el első, „Szívszorító” névre keresztelt 12 számot tartalmazó pop lemezét, melyről több dalt is játszott a Petőfi Rádió, illetve több regionális rádió.

A zenekar megfordult Budapest több ismert koncerthelyszínén (Gozsdu Manó Klub, Mika Tivadar Mulató, KVLT, Trafik Klub stb.), s előzenekarként fellépett a Szabó Benedek és a Galaxisok, az Amigod és Sub Bass Monster előtt is.

A bajai Heavenhike zenekar2017 végén teljes átalakuláson esett át a Heavenhike. A dalszövegíró – énekes – dalszerző Vincze Peti maradt, s új társakkal, jóval rockosabb irányba fordulva újjászervezte a Heavenhike-ot. A friss dalok lendületesebb, táncosabb, pattogósabb szerzemények az előbbieknél, a brit zenei világ helyett pedig inkább az amerikai hatások, s az alternatív felhangok dominálnak.

2018 tavaszán a Heavenhike bejutott a Hangfoglaló által támogatott szegedi Amatours tehetségkutató döntőjébe, ahonnan különdíjasként távozott, s Andrásik Remo zsűrielnök a Hangszeresek Országos Főtitkára, valamint az Öröm a Zene tehetségkutató elnöke a jövő nagy reménységének nevezte a bandát.

Ez év júniusában a csapat elnyerte a Somogyi Pop-Rock Fesztivál legjobb zenekarának és legjobb énekesének járó díját, melyet a rendezvény fővédnöke, Pély Barna hitelesített.

A Heavenhike július 26-án jelentette meg új „MENNY MÁR” c. Ep-jét, melyen 4 vadonatúj dal kapott helyet.

A zenekar: – Németh Miklós (gitár), – Mojzes Gábor (basszusgitár), – Reusz Gábor (dob), – Vincze Péter (ének, billentyű)

Facebook: hu-hu.facebook.com/heavenhikemusic/

YouTube: youtube.com/channel/UCnGJSkVlux7iSrUWvhtkPQg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Charlie Tátrai Tibor

Tátrai és Charlie – csak zene lesz?

Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.