Keresés
Close this search box.
A zenekar 2002 februárjában alakult Konvoj néven. Sűrű tagcserék során jutottak el a mai felállásig.

A zenekar 2002 februárjában alakult Konvoj néven. Sűrű tagcserék során jutottak el a mai felállásig.

Dirty Road zene2005-ben új névvel (Dirty Road) s új énekessel (Kincses Előd) folytatták a bulikat. A 2006-os évben igen sok motoros találkozón, és egyéb rendezvényen vettek részt. Az év vége azonban ismét vissza vetette a zenekart, mivel énekesük kivált, és az egyik gitáros (Faragó Ferenc) is elhagyta a bandát.

2007 januártól új énekessel (Logó Tamás) ismét magára talált a Dirty Road, ami sajnos csak 2007. június. 25.-i Motoros találkozóig tartott, ahol megismerkedtek következő énekesünkel, Báthori Gyulával (Gyugyu). Vele hosszú ideig ment a közös munka, azonban ez sem tartott örökké.

2007 év végén a bőgős Farkas Zoltán is elhagyta a csapatot, helyére Csonka Attila érkezett. A sors fintora,hogy mire minden jól alakulna, a dobosuk külföldi munkavállalása miatt 2008. augusztustól új dobos után kellett nézniük, akit Hornyák Csaba (Sajek) személyében találtak meg, és énekesi posztra érkezett Csanádi István (Csani) akivel szünet nélkül ment a munka. Később Csonka Attis is távozott a bandából és így érkezett Fonyódi Tivadar a bőgő posztra.

Dirty Road - 2 forintos dal2011 húsvétkor volt az első buli ebben a felállásban:
(Csanádi István, Palaga János, Zalubil István, Fonyódi Tivadar, Hornyák Csaba). Palaga János súlyos betegségét követően Csani is elhagyta a bandát és Palus sem bírt már több bulit vállalni. Helyét veje Farkas Zoltán töltötte be. Énekes személyében Horák Zsoltot jött és 2011 nyarán új dobos került a csapatba, Szöllősi Gábor személyében.

2016 elejével illetve nyarával feltűnt két új tag a zenekar felállásában, egy számunkra már nem ismeretlen énekes Szili Ferenc (Feca), akivel gőzerőkkel mennek a próbák, s Zoboki Zoltán kitűnő basszusgitáros.

A zenekar műsorának java részét, a 70-es, 80-as évek klasszikus magyar rock, és blues előadók ismert dalai teszik ki.: P.Mobil, HBB, Deák Bill, P.Box, Dinamit…stb.

A zenekar FAcebook oldala: facebook.com/dirtyroadzenekar/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt