A zenekar 2002 februárjában alakult Konvoj néven. Sűrű tagcserék során jutottak el a mai felállásig.

A zenekar 2002 februárjában alakult Konvoj néven. Sűrű tagcserék során jutottak el a mai felállásig.

Dirty Road zene2005-ben új névvel (Dirty Road) s új énekessel (Kincses Előd) folytatták a bulikat. A 2006-os évben igen sok motoros találkozón, és egyéb rendezvényen vettek részt. Az év vége azonban ismét vissza vetette a zenekart, mivel énekesük kivált, és az egyik gitáros (Faragó Ferenc) is elhagyta a bandát.

2007 januártól új énekessel (Logó Tamás) ismét magára talált a Dirty Road, ami sajnos csak 2007. június. 25.-i Motoros találkozóig tartott, ahol megismerkedtek következő énekesünkel, Báthori Gyulával (Gyugyu). Vele hosszú ideig ment a közös munka, azonban ez sem tartott örökké.

2007 év végén a bőgős Farkas Zoltán is elhagyta a csapatot, helyére Csonka Attila érkezett. A sors fintora,hogy mire minden jól alakulna, a dobosuk külföldi munkavállalása miatt 2008. augusztustól új dobos után kellett nézniük, akit Hornyák Csaba (Sajek) személyében találtak meg, és énekesi posztra érkezett Csanádi István (Csani) akivel szünet nélkül ment a munka. Később Csonka Attis is távozott a bandából és így érkezett Fonyódi Tivadar a bőgő posztra.

Dirty Road - 2 forintos dal2011 húsvétkor volt az első buli ebben a felállásban:
(Csanádi István, Palaga János, Zalubil István, Fonyódi Tivadar, Hornyák Csaba). Palaga János súlyos betegségét követően Csani is elhagyta a bandát és Palus sem bírt már több bulit vállalni. Helyét veje Farkas Zoltán töltötte be. Énekes személyében Horák Zsoltot jött és 2011 nyarán új dobos került a csapatba, Szöllősi Gábor személyében.

2016 elejével illetve nyarával feltűnt két új tag a zenekar felállásában, egy számunkra már nem ismeretlen énekes Szili Ferenc (Feca), akivel gőzerőkkel mennek a próbák, s Zoboki Zoltán kitűnő basszusgitáros.

A zenekar műsorának java részét, a 70-es, 80-as évek klasszikus magyar rock, és blues előadók ismert dalai teszik ki.: P.Mobil, HBB, Deák Bill, P.Box, Dinamit…stb.

A zenekar FAcebook oldala: facebook.com/dirtyroadzenekar/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Isis Big Band

Koncert-showra készül az Isis Big Band

A szombathelyi Isis Big Band 28 éves fennállásának legnagyobb volumenű koncert-showjára készül. Az egyesület célja a swing, a big band és a jazz zene népszerűsítése.

Fonogram - Magyar Zenei Díj

Megvannak a Fonogram-jelöltek!

2023. április 29-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

Earlybird zenekar

Megjelent az Earlybird zenekar első nagylemeze

„Lehet, hogy nem volt egy gyors folyamat a lemezkészítés, és persze utólag lehet, hogy 1-2 dolgot már másként csinálnánk, máshogy építenénk fel, de a végeredményt hallva, szerintünk megérte.”

Eldorado zenekar

Idén 10 éves az Eldorado zenekar!

Készül a kislemez, melyből elkészült az első dal. Ennek apropójából beszélgettünk Attilával és Alexandrával, az Eldorado együttes alapító tagjaival.

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?