Keresés
Close this search box.

Haagen Imre és Szolnoki Péter közös dala

Stex
Szolnoki Péter és Haagen Imre színész-énekes, akit eddig leginkább a "Drága örökösök" című sorozat rosszfiújaként ismerhettünk, különleges hangvételű dalt írtak

Megjelent a “Stex” mely görbe tükröt tart felszínes világunk elé.

A zenét Szolnoki Péter, a dalszöveget pedig Haagen Imre jegyzi. A “Stex”, azaz a pénz, az élet egyik mozgatórugója, ha tetszik, ha nem. Bár a dalszöveg görbe tükröt tart a társadalom elé, mégsem kell komolykodó hangvételre számítani. A “Valami Amerika” című filmre utaló rockos hangszerelés ugyanis garantálja a populáris, mégis időtálló hangzást. A felvételhez Farkas Péter Gábor rendező-operatőr-vágó segítségével videóklipet is forgattak.

Haagen Imre hanga szinkronhangként sem idegen számunkra, hiszen számos filmben hallható. Emellett a Gergely Theáter oszlopos tagjaként jelenleg “A helység kalapácsa”, az “Ami késik, nem múlik” és a “Csipkerózsika” című zenés darabokban is játszik. Szolnoki Péter pedig a Bon Bon együttes frontemberi posztja mellett számtalan zenei együttműködést tudhat a háta mögött. Az utóbbi években Kollányi Zsuzsival, Mészáros Tamással és Farkas Zsófival is készített közös dalt, illetve nemrég Charlieval és Nikával is színpadra lépett.

A dal: youtube.com/watch?v=YisXLsPa-FU

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt