Haagen Imre és Szolnoki Péter közös dala

Stex
Szolnoki Péter és Haagen Imre színész-énekes, akit eddig leginkább a "Drága örökösök" című sorozat rosszfiújaként ismerhettünk, különleges hangvételű dalt írtak

Megjelent a „Stex” mely görbe tükröt tart felszínes világunk elé.

A zenét Szolnoki Péter, a dalszöveget pedig Haagen Imre jegyzi. A „Stex”, azaz a pénz, az élet egyik mozgatórugója, ha tetszik, ha nem. Bár a dalszöveg görbe tükröt tart a társadalom elé, mégsem kell komolykodó hangvételre számítani. A „Valami Amerika” című filmre utaló rockos hangszerelés ugyanis garantálja a populáris, mégis időtálló hangzást. A felvételhez Farkas Péter Gábor rendező-operatőr-vágó segítségével videóklipet is forgattak.

Haagen Imre hanga szinkronhangként sem idegen számunkra, hiszen számos filmben hallható. Emellett a Gergely Theáter oszlopos tagjaként jelenleg „A helység kalapácsa”, az „Ami késik, nem múlik” és a „Csipkerózsika” című zenés darabokban is játszik. Szolnoki Péter pedig a Bon Bon együttes frontemberi posztja mellett számtalan zenei együttműködést tudhat a háta mögött. Az utóbbi években Kollányi Zsuzsival, Mészáros Tamással és Farkas Zsófival is készített közös dalt, illetve nemrég Charlieval és Nikával is színpadra lépett.

A dal: youtube.com/watch?v=YisXLsPa-FU

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss