Haagen Imre és Szolnoki Péter közös dala

Stex
Szolnoki Péter és Haagen Imre színész-énekes, akit eddig leginkább a "Drága örökösök" című sorozat rosszfiújaként ismerhettünk, különleges hangvételű dalt írtak

Megjelent a „Stex” mely görbe tükröt tart felszínes világunk elé.

A zenét Szolnoki Péter, a dalszöveget pedig Haagen Imre jegyzi. A „Stex”, azaz a pénz, az élet egyik mozgatórugója, ha tetszik, ha nem. Bár a dalszöveg görbe tükröt tart a társadalom elé, mégsem kell komolykodó hangvételre számítani. A „Valami Amerika” című filmre utaló rockos hangszerelés ugyanis garantálja a populáris, mégis időtálló hangzást. A felvételhez Farkas Péter Gábor rendező-operatőr-vágó segítségével videóklipet is forgattak.

Haagen Imre hanga szinkronhangként sem idegen számunkra, hiszen számos filmben hallható. Emellett a Gergely Theáter oszlopos tagjaként jelenleg „A helység kalapácsa”, az „Ami késik, nem múlik” és a „Csipkerózsika” című zenés darabokban is játszik. Szolnoki Péter pedig a Bon Bon együttes frontemberi posztja mellett számtalan zenei együttműködést tudhat a háta mögött. Az utóbbi években Kollányi Zsuzsival, Mészáros Tamással és Farkas Zsófival is készített közös dalt, illetve nemrég Charlieval és Nikával is színpadra lépett.

A dal: youtube.com/watch?v=YisXLsPa-FU

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Isis Big Band

Koncert-showra készül az Isis Big Band

A szombathelyi Isis Big Band 28 éves fennállásának legnagyobb volumenű koncert-showjára készül. Az egyesület célja a swing, a big band és a jazz zene népszerűsítése.

Fonogram - Magyar Zenei Díj

Megvannak a Fonogram-jelöltek!

2023. április 29-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

Earlybird zenekar

Megjelent az Earlybird zenekar első nagylemeze

„Lehet, hogy nem volt egy gyors folyamat a lemezkészítés, és persze utólag lehet, hogy 1-2 dolgot már másként csinálnánk, máshogy építenénk fel, de a végeredményt hallva, szerintünk megérte.”

Eldorado zenekar

Idén 10 éves az Eldorado zenekar!

Készül a kislemez, melyből elkészült az első dal. Ennek apropójából beszélgettünk Attilával és Alexandrával, az Eldorado együttes alapító tagjaival.

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?