Meghatározó dátum Dánielfy Gergő életében

Danielfy
November 18. meghatározó dátum Dánielfy Gergő életében, ugyanis ezen a napon jelent meg a „Miért vagy szép nekem” c. dala.

A fonogram díjra jelölt előadó és zenekara fordulóponthoz érkezett, hiszen új arculattal, DÁNIELFY néven működnek tovább.

A „Miért vagy szép nekem” c. dal már a megjelenés előtt népszerűségnek örvendett, hiszen a megosztott részleteket, több ezren kedvelték a DÁNIELFY social felületein.

„Ennek a dalnak a létrehozása, egy számomra nagyon nehéz folyamat volt. Az időszak, amiben írtam szöges ellentéte az energiának, amit ez a dal képvisel. Időközben rájöttem, ez a fajta életérzés és üzenet az, amivel dolgoznom kellene, és a zenekarral egyetértve döntöttünk az arculatváltás mellett. Azt gondolom, hogy mindig van hova fejlődnünk, de az út, amin együtt haladunk, most tart valós célja felé.”

„A videoklip forgatásának napja mindenkinek egy izgalmas, de kihívásokkal teli, hosszú nap volt. Négy helyszínen, 30 ember együttes megmozdulásának köszönhető, hogy sikeresen zártuk a forgatást.

Dánielfy GergőBár a címe nem erre következtet, de a dal koncepciójának középpontjában nem csak a szerelem áll. A barátságok, szakmai együttműködések mind olyan kapcsolódások, melyek biztosítanak arról, hogy a világban ezt az üzenetet kell közvetíteni most mindenki felé.” – tette hozzá Gergő.

Miért vagy szép nekem videóklip (Katt ide!

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss