Keresés
Close this search box.

Gods of the Fallen modern metal zenekar

Gods of the Fallen
Egy modern metal zenekar Budapestről, mely 2015 év végén alakult.

A Gods of the Fallen egy modern metal zenekar Budapestről, mely 2015 év végén alakult.

A bemutatkozó anyaguk 2017 február 28. óta kézzelfogható: az album a Limitations címet kapta. Az EP három dala három különböző stílust képvisel, ezzel is utalva a sokszínűségre, ami lényegében a zenekar zenei irányát határozza meg. (Innen a cím is.) A számokhoz készült egy klip és két track videó.

A második anyag 2017 december 21. óta elérhető, ami a Fallen címet kapta. Erre az EP-re szintén három dal került, amikhez egy lyric és kettő track videó készült.

Jelenleg a következő lemez anyagain dolgoznak, amiknek a felvételei hamarosan kezdődnek. Az előző EP-khez hasonlóan, itt is minden számnak lesz képi megjelenése.

 

Tagok:
Kalocsányi Csaba – ének
Tagscherer István – gitár
Tóth Albert – gitár
Schreck Béla – basszusgitár
Asztalos Róbert Dániel – dob

Facebook:

https://www.facebook.com/godsofthefallen/

YouTube Channel:

https://www.youtube.com/channel/UC0eM0yaBngdFyZbWvru9uEg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.