Gods of the Fallen modern metal zenekar

Gods of the Fallen
Egy modern metal zenekar Budapestről, mely 2015 év végén alakult.

A Gods of the Fallen egy modern metal zenekar Budapestről, mely 2015 év végén alakult.

A bemutatkozó anyaguk 2017 február 28. óta kézzelfogható: az album a Limitations címet kapta. Az EP három dala három különböző stílust képvisel, ezzel is utalva a sokszínűségre, ami lényegében a zenekar zenei irányát határozza meg. (Innen a cím is.) A számokhoz készült egy klip és két track videó.

A második anyag 2017 december 21. óta elérhető, ami a Fallen címet kapta. Erre az EP-re szintén három dal került, amikhez egy lyric és kettő track videó készült.

Jelenleg a következő lemez anyagain dolgoznak, amiknek a felvételei hamarosan kezdődnek. Az előző EP-khez hasonlóan, itt is minden számnak lesz képi megjelenése.

 

Tagok:
Kalocsányi Csaba – ének
Tagscherer István – gitár
Tóth Albert – gitár
Schreck Béla – basszusgitár
Asztalos Róbert Dániel – dob

Facebook:

https://www.facebook.com/godsofthefallen/

YouTube Channel:

https://www.youtube.com/channel/UC0eM0yaBngdFyZbWvru9uEg

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.