Galla Miklós elektromiklós

Galla Miklós - Bélát itt ne keressék
Milyen érdekes, hogy azt mondják a magyar nyelvben a zenészre is, hogy játszik a hangszeren. A színészre is azt mondják, hogy játszik.

Galla Miklós a Sztárportréban könyvet, festményt, és cd-t is mutatott.

Galla Miklós„Csak játszani szeretek! Aki csak játszani szeret, az gyerek, mert a felnőttek mérnökök, akik házat terveznek, vagy irodaépületet. Gyerek nem tud irodaházat tervezni, csak felnőtt mérnök ember.

Milyen érdekes, hogy azt mondják a magyar nyelvben a zenészre is, hogy játszik a hangszeren. A színészre is azt mondják, hogy játszik, és az én esetemben a festő is játszik, mert játszom a színekkel és az idomokkal. Tehát gyerek vagyok legbelül.

Egészen pici gyerekeknek nem való az én humorom, kell hozzá egy icipici romlottság. Ugyanakkor ellentmondok magamnak, mert van a családunkban egy 2,5 éves világ-tünemény kisfiú, akinek szoktam énekelni családi összejöveteleken. Viszem a gitárt, és nagyon jól megtalálom vele az összhangot.”

Galla Miklós újdonságai közül néhány:

– Elektromiklós Gallantológia
– Különbusz Kristóf, avagy száz csónak is egy vége
– Függönymintha

Az alkotó egy házban lévő lakásban él, amelyhez kert is tartozik: „Ha azt mondom, hogy folyosó, az jobban illik rá, mint az hogy kert. Egy olyan folyosó, amin fű is van, és egy rózsabokor. Vannak nagyon kedves szomszédaim, ők gondozzák a rózsabokrot. Az intellektusomnál fogva elég magányos típus vagyok, de nagyon szeretek emberekkel négyszemközt találkozni, és megbeszélni dolgokat.”

Szerintetek Galla Miklós fel szokott bukkanni meglepetés szerűen egy-egy buliban? Minden részlet a Sztárportréban, különleges Galla grimaszokkal.

Itt az új album!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss