Keresés
Close this search box.

D. Nagy Lajos szólóalbummal jelentkezik!

D. Nagy Lajos a Sztárportréban
Teljesen más jellegű lesz a szólóalbum. Itt én írom a zenét is, a szöveget is, tehát itt tényleg az lesz, amit én szeretnék a szívem szerint.

D. Nagy LajosKocabagós voltam.

(Anno) “Kint voltunk Cannes-ban egy zenei fesztiválon, ahol megrohantak a külföldi újságírók, mert híre ment, hogy van valaki, aki a vasfüggönyön túlról jött, és lehet vele interjút készíteni angolul. Meghívtak egy fogadásra is, hogy menjek el. Megérkeztem, egy nagyon elegáns szállodában volt, ahol a vendégek olasz, francia színészek voltak, amerikai divatmodellek, híres fotósok, tehát egy elég elit társaság.

Éppen egy angol zenésszel beszélgettem, amikor egyszer csak úgy gondoltam, hogy most már rá kellene gyújtani. A házigazdától megkérdeztem: Látom, hogy nincsenek hamutartók sehol, talán tilos itt dohányozni? Nem tilos, mondta, csak itt senki sem dohányzik. Szétnéztem, és láttam, hogy tényleg. Hirtelen olyan furcsán éreztem magam, hogy ennyire kilógnék ebből a társaságból…? Megfogtam a cigarettát, az öngyújtót, és bedobtam a kukába. Ezzel a mozdulattal abbahagytam a cigarettázást.”

D. Nagy Lajos szólóalbummal jelentkezik!

“Teljesen más jellegű lesz a szólóalbum. Ezekből a dalokból nem lehetne Bikini számokat írni. Itt én írom a zenét is, a szöveget is, tehát itt tényleg az lesz, amit én szeretnék a szívem szerint. A Bikiniben is rengeteg romantika van, de úgy érzem, hogy a szólódalok még romantikusabbak. Én egy ilyen alkat vagyok. A Bikini ugyanúgy megy tovább! Október közepéig tart a nyári turné, és egyfolytában megyünk. Meg tudom oldani, hogy mindkettőre jut időm.”

Szóló koncert: Augusztus 3 Várkert Bazár.

A teljes Sztárportré riport:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt