D. Nagy Lajos szólóalbummal jelentkezik!

D. Nagy Lajos a Sztárportréban
Teljesen más jellegű lesz a szólóalbum. Itt én írom a zenét is, a szöveget is, tehát itt tényleg az lesz, amit én szeretnék a szívem szerint.

D. Nagy LajosKocabagós voltam.

(Anno) „Kint voltunk Cannes-ban egy zenei fesztiválon, ahol megrohantak a külföldi újságírók, mert híre ment, hogy van valaki, aki a vasfüggönyön túlról jött, és lehet vele interjút készíteni angolul. Meghívtak egy fogadásra is, hogy menjek el. Megérkeztem, egy nagyon elegáns szállodában volt, ahol a vendégek olasz, francia színészek voltak, amerikai divatmodellek, híres fotósok, tehát egy elég elit társaság.

Éppen egy angol zenésszel beszélgettem, amikor egyszer csak úgy gondoltam, hogy most már rá kellene gyújtani. A házigazdától megkérdeztem: Látom, hogy nincsenek hamutartók sehol, talán tilos itt dohányozni? Nem tilos, mondta, csak itt senki sem dohányzik. Szétnéztem, és láttam, hogy tényleg. Hirtelen olyan furcsán éreztem magam, hogy ennyire kilógnék ebből a társaságból…? Megfogtam a cigarettát, az öngyújtót, és bedobtam a kukába. Ezzel a mozdulattal abbahagytam a cigarettázást.”

D. Nagy Lajos szólóalbummal jelentkezik!

„Teljesen más jellegű lesz a szólóalbum. Ezekből a dalokból nem lehetne Bikini számokat írni. Itt én írom a zenét is, a szöveget is, tehát itt tényleg az lesz, amit én szeretnék a szívem szerint. A Bikiniben is rengeteg romantika van, de úgy érzem, hogy a szólódalok még romantikusabbak. Én egy ilyen alkat vagyok. A Bikini ugyanúgy megy tovább! Október közepéig tart a nyári turné, és egyfolytában megyünk. Meg tudom oldani, hogy mindkettőre jut időm.”

Szóló koncert: Augusztus 3 Várkert Bazár.

A teljes Sztárportré riport:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt