Keresés
Close this search box.

Miért teker pucér nővel Flour?

Wellhello Walmar
Bulizós klipet készítettek a legnagyobb legók!

Bulizós klipet készítettek a legnagyobb legók!

Egy nagy pezsgődurranással, és egy bicikliző meztelen nővel megérkezett a nyár slágere: bulizós, közös dallal jelentkezett a Wellhello és a Valmar. Az ismét kissé botrányszagú videó tökéletes megnyitása a fesztiválszezonnak.

A Wellhello tavaly megjelent Ssss! című lemeze egy érzelmi hullámvasút volt, most viszont a Pezsgőeső című klip egy egyértelműen partizós sláger.

A Valmarral nem csak közös track készült, de a Budapest Parkban a Wellhello tematikus gigapartija előtt is Marics Peti és Valkusz Milán formációja zenél majd.

A Fluor Tomi és Diaz nevével fémjelzett Wellhellot már nem kell bemutatni senkinek, kirobbanthatatlan részei a slágerlistáknak és fesztiváloknak. A Valmar az egyik legismertebb zenész duó az országban, dalaik több milliós megtekintést érnek el újra és újra a YouTube-csatornájukon, a felkapottak szekcióban rendszeresen feltűnnek.

A Wellhello és a Valmar közöséhez készült zseni klipet nem érdemes kihagyni – ahogy általában Fluorék egyik videóját sem.

A VALMAR egy 2018-ban alakult magyar popegyüttes, melynek tagjai Valkusz Milán és Marics Péter. Az együttes két tagja Valkusz Milán és Marics Péter Kispestről származnak, gyermekkoruk óta ismerik egymást.

2017 októberében született meg a gondolat, hogy közösen kezdenek zenélni. Először angol nyelvű dalok feldolgozását töltöttek fel a YouTube videómegosztó portálra. Jelentkeztek a 2018-as A Dal című show-műsorba, azonban nem kerültek be a 30 induló közé.

Debütáló kislemezük Deák Téri Gyros Tál címmel 2018. június 1-én jelent meg, és hamar nagy népszerűségre tett szert. A dalhoz készült videóklip már a 2,5 milliós nézettséget is elérte.

Ezt követően több népszerű dalt is bemutattak, köztük a Nekem Mi A Jó és a Suzival Balatonon című szerzeményeket. Az első nagyobb áttörést a Bruno x Spacc hip hop duóval és az X-Faktorból megismert Manuellel közösen készített Visz a vérem című kislemez jelentette, melyet 2020. július 10-én mutattak be, és a legnagyobb videómegosztó portálon már átlépte a 11 milliós megtekintést.

2021-ben következő jelentősebb slágerükön szintén Manuellel dolgoztak közösen, és az Éget a nap címet kapta. Ezt egy újabb kollaboráció követte, méghozzá ezúttal az underground hip hop zenei szcénából érkező Hősök zenekarral dolgoztak együtt.

Ez a dal a Magyarok címet kapta, és a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság magyar indulójának szánták. Ebben az évben még egy kislemezt kiadtak, méghozzá a Nemazalány és Sofi közreműködésével készült Álmatlan esték című számot, mely fél év alatt átlépte a 7 milliós megtekintést.

2022. április 2-án mutatták be karrierjük eddigi legnagyobb slágerét, a Szikora Róberttel közösen készített Úristent, mely kevesebb mint egy hónap alatt átlépte a 6 milliós megtekintést. Ezen kívül első helyezést ért el a Mahasz magyarországi kislemezeladásokat összesítő Single Top 40 listáján illetve a streaming-szolgáltatók adatait összesítő Stream Top 40 listán is. Az Úristen első lett még a Billboard Hungary Songs elnevezésű kislemezlistáján is.

Nem várt partnerekre talált a pezsgőfürdőhöz Flour Tomi és Diaz – érik a botrány!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.