Keresés
Close this search box.

Már csak három hét, és itt az Everness!

Everness zene Vanik Photo Siófok

Önismeret, hazai előadók, spiritualizmus – mind egy helyen, hét színpadon!

Augusztus végén rendezik meg az Everness önismereti fesztivált Siófok-Sóstón. Az ötnapos rendezvényen egyebek mellett táncfoglakozásokkal, jógával, önismereti előadásokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.

Klein-Szőke Viktória programigazgató közleménye szerint a fesztivált augusztus 25. és 30. között tartják, hét színpadon, főként hazai előadók közreműködésével.

(Kedvcsinálóként a 20147-es fesztivl aftermovijával tudunk szolgálni!)

A mozgás-színpadon lesznek NIA-foglalkozások, transztánc, haka, tajcsi, táncmeditáció, hatha jóga és akrojóga. A hangterápiás térben fellép többek között Karacs Ildi, a Deep Soundjourney és Ábrahám Beáta.

Az Everness online akadémia előadói színpadán a kvantumfizika és a tudatos teremtés kapcsolatáról beszél majd Kiss Balázs Kunó, az önazonosságról és a tiszta kommunikációról Budai Gergely, a misztikus képességekről Egedi-Kovács Melinda, a bölcs, modern nő párkapcsolatáról Tari Valéria.

Balogh Otto Buddha üzenetének 21. századi formája – Byron Katie 4 kérdése címmel tart előadást, míg Kereszty András előadásából a tudatos férfi útjáról tudhatnak meg többet az érdeklődők.

Párkapcsolati problémák megoldásában adhat segítséget Karafiáth Balázs, aki bemutatja, hogyan segíthet a mindfullness a harmónia megteremtésében. Vadre Balázs egyebek mellett megosztja tapasztalatait arról, milyen egy 30 fős poliamor közösségben élni.

A zenei színpadon fellép a Pachamama Band, a Gaia Tree, a Kirtan Jam, a Vágtázó Csodaszarvas és a Lanou zenekar, a Samsara Boulevard és a Karma Pema Dorja Ölvedi Gáborral. Színpadra lép a Holddalanap, az Earthjam, sprituális drum & bass zenét játszik majd a Tosoda Project.

Kerekasztal-beszélgetések is szerepelnek a programban: az öt nap során szó lesz egyebek mellett a spiritualitásról, a pszichológiáról és a kvantumfizikai világképről, valamint ezek összefüggéseiről.

Maga az Everness Fesztivál egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Öt nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.

Az évek óta zajló fesztivál tavaly elmaradt. azonban idén már nyár elején megrendezésre került annak pótlása, az Everness Nomád Fesztivál!

Előadások és közös rendezvények szintén a program részei!

Székesfehérváron kisebb lesz a királyi napok repertoárja!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss