Debütál a budapesti electro-folk zenekar új EP-je, az Aurora

Itinera zenekar
Aurora néven jelent meg a magyar népdalok dallam- és szövegvilágát leheletnyi elektronikával és törzsi hangzással vegyítő ITINERA zenekar első EP-je.

A budapesti banda 2022-ben alakult, dalszövegeiket magyarul és latinul írják, ritmikusan lüktető, repetitív mantráik rituális, sámánisztkus transz-szerű hangulatot adnak.

Idén két klipjük jelent meg „Pirkadat” és „Utazók Dala” címmel, a teljes EP-t pedig itt lehet meghallgatni:

ITINERA – Aurora

A hangfelvételt és utómunkáit Vári Gábor (Miracle Sound Studios) végezte.

Ősszel egy négyállomásos külföldi miniturnéra indul az Itinera zenekar, hogy a cseh és francia közönségnek is ízelítőt adjon a magyar népdalok dallamaiból, október 19-én pedig Budapesten, a Turbinában mutatják be az EP-t.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.