Cukiságbombával indított Szabi!

Adja az ég
Új dalával azoknak üzen, akik minden nehézség ellenére kitartanak egymás mellett... hogy igen, a szeretet segíthet.

Hársházi Szabi most sem bírt magával, és új, klipes dallal indítja az idei évet!Az „Adja az ég” című fülbemászó Reggae Pop újdonságtól garantáltan hangulatba jön mindenki, a dalhoz készült klip pedig berobbantja a cukiságbombát.

– Szinte mindannyian tudjuk milyen érzés lelkesedni az első randik alkalmával, mennyi pozitív képet, és szép reményt vagyunk képesek fűzni hozzá előre.De ahogy az együtt töltött idő alatt egyre tovább lépdelünk a megismerés útján, annál inkább hullik le a lepel a másik lényéről, természetéről, és ilyenkor érződnek leginkább a köztünk lévő különbségek.A dalszöveg mégis az egymás melletti kitartásra bíztat. Úgy éreztem, hogy ezt a témát, Szabi kellemes, jó hangulatú alapjával jól össze lehet hangolni – árulta el az „Adja az ég” mondanivalójáról Jakab Andrea, a szerzemény dalszövegírója.

Szabi 1985. november 7-én született Marcaliban. Zenei tanulmányait klarinéton kezdte a Marcali Városi Zeneiskolában. A klarinét tanszak befejezésével figyelme a billentyűs hangszerek és a könnyűzene felé irányult. Az Országos Szórakoztató Zenei Központban (OSZK) szakvizsgát tett. Vendéglátós-zenészként dolgozott évekig.

Magánúton zongorát tanult Antal Jánosnál, aki a legendás jazz zenész Garay Attila tanítványa volt. 2012-ben létrehozta a True Smile Jam Band zenekari formációt. A zenekar célja az örömzene népszerüsítése vidéken. A formáció olyan neves vendégelőadókkal állt már együtt színpadra, mint például Falusi Mariann, Bársony Bálint, Éliás Gyula Jr., Gájer Bálint vagy épp Heincz Gábor „Biga”…

Zeneszerzéssel és hangszereléssel aktívan 2013 évvégétől foglalkozik. Az elmúlt években írt és hangszerelt már dalt többek közt Weisz Viktornak, Sipos Tominak az Irigy Hónaljmirigyből, Dankó Szilvinek, Ívnek, Batánovics Lilinek, Kertész Ivánnak, Gór-Nagy Erának, Priskin Ginának és a kétszeres Fonogram-díjas Gájer Bálintnak is.

Village Marketing & Event vállalkozásával 2014 óta előadókat menedzsel, producerként tevékenykedik. 2017 év elejétől ARTISJUS tag, valamint tagja a Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesületének is. 2020-ban gondolt egy merészet és (mondjuk úgy) maga is kilépett a rivaldafénybe, azaz előadóként debütált.

„Engedj el” címmel megjelent az első saját dala, melyet 2021 év elején az „Úgyis mindegy” című klipes dala követett, ami annyira jól sikerült, hogy utat nyitott a rádiós és televíziós játszásokhoz. Azóta folyamatosan készíti saját dalait (is) és jelen van azokkal különböző zenés TV-műsorokban mint előadó.

Míg Szabi legutóbbi megjelent „Királylány” című klipes dala a 80-as éveket idézte hangzásban és képivilágban egyaránt, addig az új dal egy kis 90-es évek feeling.

Új dalával azoknak üzen, akik minden nehézség ellenére kitartanak egymás mellett…

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt