Buso von Kobra

Buso von Kobra
magyarzene

magyarzene

ChineseTalesFromOuterSpace vol.1. (digitális kiadvány)

ChineseTalesFromOuterSpace vol.1.  (digitális kiadvány)

Buso von Kobra - ChineseTalesFromOuterSpace vol.1.Lehangolt gitárok, dallamos ének, középtempós dalok, széles terpesz, sok sör és energiaital, meg némi tömény szesz. 2008-ban ezekből állt össze a Buso von Kobra érzés, amit azóta vizuális effektekkel, film-montázsokkal egészítenek ki. Kedvenceikből válogatnak, a filmtörténet zs-kategóriás remekműveiből, mint például Ed Wood – Bride of The Monster vagy a Plan9 FromOuterSpace. De merítenek hangulatot a dögös csajokat, nagy fegyverekkel felvonultató fekete-fehér sci-fi filmekből és a vérgőzös zombie történetekből. A Buso von Kobra koncertek így teljes audiovizuális élményt nyújtanak, ahol egyszerre támadjuk az érzékszerveket.

„Igen nehéz volt a Buso von Kobra zenekarról bővebb információt összeszednem.
Nem mondható, hogy agyonspamelnék az internetet, mindenféle zenei oldalakon profilt létrehozva, de végül is, igazuk van: a zene az igazi reklám, és az azért, leszögezem, jól sikerült. Vannak hibái, de ahogy a szerkesztőségünkhöz címzett levelükben írták: arra kiválóan alkalmas, hogy eldöntse az emberfia, tetszik neki ez, vagy nem. Nekem tetszik. Kritikusként, vagy legalábbis abban a szerepben tetszelegve az ember kényszerszerűen műfajokat akar meghatározni. Ugyan ez a való életben működik a legkevésbé tisztán, egyértelműen, de mégis. Ebben az esetben a stoner rockot mondanám, leginkább ebbe a műfajba sorolnám a zenekart.” – Rock Station

A Buso von Kobra aktuális felállása:
Csordás Róbert – ének
Berke Ákos – gitár
Benedek Tamás – gitár
Ormai Bertold – basszusgitár
Kiss Tamás – dob

Ezt az ötösfogatot egészítette ki az albumon VörösAttila (gitár), Takács József “Jozzy” (gitár), Mári Péter (ének) és KovácsGergely(ének).
Az albumot 2018-ban rögzítették az Abnormalés a Zengőkert Stúdiókban.
A lemezt Jappan&Barnsz produceri munkája tette tökéletessé.

Dallista:
1. MyDear Is A Whore
2. Misdirection
3. Backbones
4. The Wait
5. GhostTrain
6. IvoryLies
7. Gone

Megjelenés: 2018. December 14.

Az album megvásárolható minden digitális áruházban, meghallgatható minden stream szolgáltatónál és a YouTube-on. Fizikai formában 2019-ben várható CD-n.

YouTube link: youtu.be/mNbEpNKKaxc

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt