Keresés
Close this search box.
ChineseTalesFromOuterSpace vol.1. (digitális kiadvány)

ChineseTalesFromOuterSpace vol.1.  (digitális kiadvány)

Buso von Kobra - ChineseTalesFromOuterSpace vol.1.Lehangolt gitárok, dallamos ének, középtempós dalok, széles terpesz, sok sör és energiaital, meg némi tömény szesz. 2008-ban ezekből állt össze a Buso von Kobra érzés, amit azóta vizuális effektekkel, film-montázsokkal egészítenek ki. Kedvenceikből válogatnak, a filmtörténet zs-kategóriás remekműveiből, mint például Ed Wood – Bride of The Monster vagy a Plan9 FromOuterSpace. De merítenek hangulatot a dögös csajokat, nagy fegyverekkel felvonultató fekete-fehér sci-fi filmekből és a vérgőzös zombie történetekből. A Buso von Kobra koncertek így teljes audiovizuális élményt nyújtanak, ahol egyszerre támadjuk az érzékszerveket.

„Igen nehéz volt a Buso von Kobra zenekarról bővebb információt összeszednem.
Nem mondható, hogy agyonspamelnék az internetet, mindenféle zenei oldalakon profilt létrehozva, de végül is, igazuk van: a zene az igazi reklám, és az azért, leszögezem, jól sikerült. Vannak hibái, de ahogy a szerkesztőségünkhöz címzett levelükben írták: arra kiválóan alkalmas, hogy eldöntse az emberfia, tetszik neki ez, vagy nem. Nekem tetszik. Kritikusként, vagy legalábbis abban a szerepben tetszelegve az ember kényszerszerűen műfajokat akar meghatározni. Ugyan ez a való életben működik a legkevésbé tisztán, egyértelműen, de mégis. Ebben az esetben a stoner rockot mondanám, leginkább ebbe a műfajba sorolnám a zenekart.” – Rock Station

A Buso von Kobra aktuális felállása:
Csordás Róbert – ének
Berke Ákos – gitár
Benedek Tamás – gitár
Ormai Bertold – basszusgitár
Kiss Tamás – dob

Ezt az ötösfogatot egészítette ki az albumon VörösAttila (gitár), Takács József “Jozzy” (gitár), Mári Péter (ének) és KovácsGergely(ének).
Az albumot 2018-ban rögzítették az Abnormalés a Zengőkert Stúdiókban.
A lemezt Jappan&Barnsz produceri munkája tette tökéletessé.

Dallista:
1. MyDear Is A Whore
2. Misdirection
3. Backbones
4. The Wait
5. GhostTrain
6. IvoryLies
7. Gone

Megjelenés: 2018. December 14.

Az album megvásárolható minden digitális áruházban, meghallgatható minden stream szolgáltatónál és a YouTube-on. Fizikai formában 2019-ben várható CD-n.

YouTube link: youtu.be/mNbEpNKKaxc

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt