ChineseTalesFromOuterSpace vol.1. (digitális kiadvány)

ChineseTalesFromOuterSpace vol.1.  (digitális kiadvány)

Buso von Kobra - ChineseTalesFromOuterSpace vol.1.Lehangolt gitárok, dallamos ének, középtempós dalok, széles terpesz, sok sör és energiaital, meg némi tömény szesz. 2008-ban ezekből állt össze a Buso von Kobra érzés, amit azóta vizuális effektekkel, film-montázsokkal egészítenek ki. Kedvenceikből válogatnak, a filmtörténet zs-kategóriás remekműveiből, mint például Ed Wood – Bride of The Monster vagy a Plan9 FromOuterSpace. De merítenek hangulatot a dögös csajokat, nagy fegyverekkel felvonultató fekete-fehér sci-fi filmekből és a vérgőzös zombie történetekből. A Buso von Kobra koncertek így teljes audiovizuális élményt nyújtanak, ahol egyszerre támadjuk az érzékszerveket.

„Igen nehéz volt a Buso von Kobra zenekarról bővebb információt összeszednem.
Nem mondható, hogy agyonspamelnék az internetet, mindenféle zenei oldalakon profilt létrehozva, de végül is, igazuk van: a zene az igazi reklám, és az azért, leszögezem, jól sikerült. Vannak hibái, de ahogy a szerkesztőségünkhöz címzett levelükben írták: arra kiválóan alkalmas, hogy eldöntse az emberfia, tetszik neki ez, vagy nem. Nekem tetszik. Kritikusként, vagy legalábbis abban a szerepben tetszelegve az ember kényszerszerűen műfajokat akar meghatározni. Ugyan ez a való életben működik a legkevésbé tisztán, egyértelműen, de mégis. Ebben az esetben a stoner rockot mondanám, leginkább ebbe a műfajba sorolnám a zenekart.” – Rock Station

A Buso von Kobra aktuális felállása:
Csordás Róbert – ének
Berke Ákos – gitár
Benedek Tamás – gitár
Ormai Bertold – basszusgitár
Kiss Tamás – dob

Ezt az ötösfogatot egészítette ki az albumon VörösAttila (gitár), Takács József „Jozzy” (gitár), Mári Péter (ének) és KovácsGergely(ének).
Az albumot 2018-ban rögzítették az Abnormalés a Zengőkert Stúdiókban.
A lemezt Jappan&Barnsz produceri munkája tette tökéletessé.

Dallista:
1. MyDear Is A Whore
2. Misdirection
3. Backbones
4. The Wait
5. GhostTrain
6. IvoryLies
7. Gone

Megjelenés: 2018. December 14.

Az album megvásárolható minden digitális áruházban, meghallgatható minden stream szolgáltatónál és a YouTube-on. Fizikai formában 2019-ben várható CD-n.

YouTube link: youtu.be/mNbEpNKKaxc

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Fonó Budai Zeneház

Az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro a Fonóban

Világzene, kamarazene és improvizatív dzsessz is szerepel a Fonó Budai Zeneház kínálatában. Május második felében a fellépők között lesz az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro is – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.