Az energiabomba – Tóth Gabi

sztárportré

A Sztárportré rádiós műsorban a zene sztárjai Kállay Saunders András és Tóth Gabi

Tóth GabiAz energiabomba – Tóth Gabi

Állandóan pörög, neve egyet jelent a minőséggel. Gabinak annyi az esélye arra, hogy hétköznapi, unalmas életet éljen, mint az utolsó fagyinak a gyerekzsúron. Szakmailag hatalmas elismerésként éli meg, hogy 25 évesen a mentorok között ülhet, de ezért Ő nagyon sokat és nagyon keményen megdolgozott. Egymás után kétszer is elnyerte az év énekesnője díjat, tavaly pedig a Bravo Otto díjazottja lett az év legjobb női előadója kategóriában, és ugyanebben az évben a Viva Comet gömböt is hazavihette.

Rengeteg munkája mellett kevés idő jut a családjára, barátokra és párkapcsolatára. Robival, a párjával távkapcsolatban élnek, de tudja, hogy átvészelik majd ezt az időszakot. Robinak köszönheti, hogy a szerelem mellett belépett az életébe a tánc is, amit szintén maximális erőbedobással gyakorol.

A pozitív gondolkodás híve, érdekli az agykontroll, a reiki és rendszeresen jógázik. Szomorúan látja, hogy az emberek szeméből eltűnt a csillogás és feladatának tartja, hogy legalább a dalaival segíteni tudjon. Tíz évig élt pánikbetegként, amiből sikeresen kigyógyult. „Úgy múlt el, hogy egyszer, amikor jött egy ilyen pánikroham úgy 3-4 évvel ezelőtt, akkor teljesen elengedtem, átengedtem magamon és felerősítettem, hogy tudjam honnan indul, miért kapom ezt, mitől van, és azóta nem volt.”

Kállay Saunders AndrásMagyarországon és Amerikában is otthon van – Kállay Saunders András

András három éve egy családi látogatás alkalmával jött Budapestre és indult a Megasztár tehetségkutató versenyén. Saját bevallása szerint, azóta folyamatosan dolgozik zeneszerzőként, szövegíróként és producerként egyaránt.

„Amikor írok egy dalt, nem úgy írom, hogy megfeleljen az embereknek, hanem úgy írom, hogy megfeleljen magamnak. És hogyha tetszik az embereknek, akkor az jó. De az nem az első gondolat a fejemben, hogy meg kell felelnem valakinek, hanem csak ami jön belőlem, az legyen.”

Mégis, az első lemezére ez év novemberéig várni kell. András nagyon örül, hogy eddig nem jelent meg lemeze, mert maximalista, és folyamatosan csiszolgatja a dalait. Tudja, hogy sokkal jobb anyag született most, mint amilyen három éve lett volna.

New Yorkban is énekelt ahol csak tudott, már gyermekkorában is nemzetközi karrierről álmodott. Mióta Magyarországon énekel, kinyíltak előtte a kapuk Amerikában is. Magyarországot ugyanúgy az otthonának tekinti, mint szülőhazáját. Tervei között szerepel egy újabb klipforgatás és újra indul az Eurovíziós Dalversenyen is, mert nagy álma, hogy egyszer Ő képviselje Magyarországot.

/Fekete Tímea/  – sztarportre.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Gorlo Volka

Gorlo Volka és a Titok, avagy a múltadban jártam

Két évvel bemutatkozó anyaguk után ismét egy kiadvánnyal örvendeztette meg közönségét a felvidéki Gorlo Volka. A Titok című album úgy mutatja meg a formáció újabb oldalát, hogy közben hű marad a csapat jól ismert zeneiségéhez.