Keresés
Close this search box.

Az energiabomba – Tóth Gabi

sztárportré

A Sztárportré rádiós műsorban a zene sztárjai Kállay Saunders András és Tóth Gabi

Tóth GabiAz energiabomba – Tóth Gabi

Állandóan pörög, neve egyet jelent a minőséggel. Gabinak annyi az esélye arra, hogy hétköznapi, unalmas életet éljen, mint az utolsó fagyinak a gyerekzsúron. Szakmailag hatalmas elismerésként éli meg, hogy 25 évesen a mentorok között ülhet, de ezért Ő nagyon sokat és nagyon keményen megdolgozott. Egymás után kétszer is elnyerte az év énekesnője díjat, tavaly pedig a Bravo Otto díjazottja lett az év legjobb női előadója kategóriában, és ugyanebben az évben a Viva Comet gömböt is hazavihette.

Rengeteg munkája mellett kevés idő jut a családjára, barátokra és párkapcsolatára. Robival, a párjával távkapcsolatban élnek, de tudja, hogy átvészelik majd ezt az időszakot. Robinak köszönheti, hogy a szerelem mellett belépett az életébe a tánc is, amit szintén maximális erőbedobással gyakorol.

A pozitív gondolkodás híve, érdekli az agykontroll, a reiki és rendszeresen jógázik. Szomorúan látja, hogy az emberek szeméből eltűnt a csillogás és feladatának tartja, hogy legalább a dalaival segíteni tudjon. Tíz évig élt pánikbetegként, amiből sikeresen kigyógyult. „Úgy múlt el, hogy egyszer, amikor jött egy ilyen pánikroham úgy 3-4 évvel ezelőtt, akkor teljesen elengedtem, átengedtem magamon és felerősítettem, hogy tudjam honnan indul, miért kapom ezt, mitől van, és azóta nem volt.”

Kállay Saunders AndrásMagyarországon és Amerikában is otthon van – Kállay Saunders András

András három éve egy családi látogatás alkalmával jött Budapestre és indult a Megasztár tehetségkutató versenyén. Saját bevallása szerint, azóta folyamatosan dolgozik zeneszerzőként, szövegíróként és producerként egyaránt.

„Amikor írok egy dalt, nem úgy írom, hogy megfeleljen az embereknek, hanem úgy írom, hogy megfeleljen magamnak. És hogyha tetszik az embereknek, akkor az jó. De az nem az első gondolat a fejemben, hogy meg kell felelnem valakinek, hanem csak ami jön belőlem, az legyen.”

Mégis, az első lemezére ez év novemberéig várni kell. András nagyon örül, hogy eddig nem jelent meg lemeze, mert maximalista, és folyamatosan csiszolgatja a dalait. Tudja, hogy sokkal jobb anyag született most, mint amilyen három éve lett volna.

New Yorkban is énekelt ahol csak tudott, már gyermekkorában is nemzetközi karrierről álmodott. Mióta Magyarországon énekel, kinyíltak előtte a kapuk Amerikában is. Magyarországot ugyanúgy az otthonának tekinti, mint szülőhazáját. Tervei között szerepel egy újabb klipforgatás és újra indul az Eurovíziós Dalversenyen is, mert nagy álma, hogy egyszer Ő képviselje Magyarországot.

/Fekete Tímea/  – sztarportre.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.