Aprítós klippel jelentkezett a Mudfield

Mudfield zenekar
Z. László

Z. László

Kommunikátor, zenekritikus.
A zenekar idén két dalt vett fel a No Silence Studioban Gyulán, amiből az első dalra stúdióvideóval jelentkeztek októberben, a másikra pedig videoklippel készültek.

Mudfield - Nem kellVégre egy, a rock nemes értelmezésében értékelt zúzós klip. A szót már agyonzúzták, ezért lett most aprítós, de a lényeg; új klippel jelentkezett a szeghalmi Mudfield zenekar, melynek címe: Nem kell. Az ifjú csapat egyre több „rajongót” vonz, ami az ütős, mégis befogadható zene mellett az egyedi, de érthető és valódi érzelmeket felkavaró szövegnek is köszönhető. A fiúk bizonyítják: a Rock köszöni jól van, illetve azt mondanám él és élni fog.

A Mudfield idén két dalt vett fel a No Silence Studioban (Siminél) Gyulán, amiből az első dalra stúdióvideóval jelentkeztek októberben, a másikra pedig videoklippel készültek.

Boruzs Dániel BMXA klip két részben készült. A zenekaros snittek Körösladányban, a Bojti tanyán lettek felvéve, a történetszálhoz pedig egy szeghalmi BMX-es barátjukat, Boruzs Dánielt kérték meg.

A szöveg jól érzékelteti mit érezhet ma egy vidéki, de erről Kovácsovics Máté mégiscsak többet tud:
„A szöveg egyrészt a környékünk, a Békés megyei régió elmaradottságáról szól, legyen az akár munkanélküliség, pénztelenség, de különösképp a zenét és az extrémsportot is idetehetjük. Sajnos nehéz kiugrani ebből a környezetből, legyen bármennyire is tehetséges vagy elszánt az ember, sokan feladják. Viszont mi itt érezzük jól magunkat, bármennyire is szar a helyzet, nem szeretnénk csak úgy félredobni céljainkat.”

A videót Pozojevich Miklós készítette, akit a már megszűnt füzesgyarmati deviANT zenekar dobosaként is ismerhettek. Jövőre a Mudfield zenekar minél több lehetőséget szeretne kihasználni ezzel az anyaggal. Aki arra jár addig se hagyja ki koncertjeit:

12.22. Szeghalom, Stone // + Obscene, Mindenen Keresztül, A-The End-Re
12.23. Karcag, Metal Xmas 2. // + Decadence, Maximus, Kabinláz, Perge, UHC
12.29. Békéscsaba, Csehó // + Waste of Skin

Facebook: facebook.com/ mudfield/

És a klip:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.