Aprítós klippel jelentkezett a Mudfield

Mudfield zenekar
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A zenekar idén két dalt vett fel a No Silence Studioban Gyulán, amiből az első dalra stúdióvideóval jelentkeztek októberben, a másikra pedig videoklippel készültek.

Mudfield - Nem kellVégre egy, a rock nemes értelmezésében értékelt zúzós klip. A szót már agyonzúzták, ezért lett most aprítós, de a lényeg; új klippel jelentkezett a szeghalmi Mudfield zenekar, melynek címe: Nem kell. Az ifjú csapat egyre több „rajongót” vonz, ami az ütős, mégis befogadható zene mellett az egyedi, de érthető és valódi érzelmeket felkavaró szövegnek is köszönhető. A fiúk bizonyítják: a Rock köszöni jól van, illetve azt mondanám él és élni fog.

A Mudfield idén két dalt vett fel a No Silence Studioban (Siminél) Gyulán, amiből az első dalra stúdióvideóval jelentkeztek októberben, a másikra pedig videoklippel készültek.

Boruzs Dániel BMXA klip két részben készült. A zenekaros snittek Körösladányban, a Bojti tanyán lettek felvéve, a történetszálhoz pedig egy szeghalmi BMX-es barátjukat, Boruzs Dánielt kérték meg.

A szöveg jól érzékelteti mit érezhet ma egy vidéki, de erről Kovácsovics Máté mégiscsak többet tud:
„A szöveg egyrészt a környékünk, a Békés megyei régió elmaradottságáról szól, legyen az akár munkanélküliség, pénztelenség, de különösképp a zenét és az extrémsportot is idetehetjük. Sajnos nehéz kiugrani ebből a környezetből, legyen bármennyire is tehetséges vagy elszánt az ember, sokan feladják. Viszont mi itt érezzük jól magunkat, bármennyire is szar a helyzet, nem szeretnénk csak úgy félredobni céljainkat.”

A videót Pozojevich Miklós készítette, akit a már megszűnt füzesgyarmati deviANT zenekar dobosaként is ismerhettek. Jövőre a Mudfield zenekar minél több lehetőséget szeretne kihasználni ezzel az anyaggal. Aki arra jár addig se hagyja ki koncertjeit:

12.22. Szeghalom, Stone // + Obscene, Mindenen Keresztül, A-The End-Re
12.23. Karcag, Metal Xmas 2. // + Decadence, Maximus, Kabinláz, Perge, UHC
12.29. Békéscsaba, Csehó // + Waste of Skin

Facebook: facebook.com/ mudfield/

És a klip:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.