Aprítós klippel jelentkezett a Mudfield

Mudfield zenekar
Z. László

Z. László

A zenekar idén két dalt vett fel a No Silence Studioban Gyulán, amiből az első dalra stúdióvideóval jelentkeztek októberben, a másikra pedig videoklippel készültek.

Mudfield - Nem kellVégre egy, a rock nemes értelmezésében értékelt zúzós klip. A szót már agyonzúzták, ezért lett most aprítós, de a lényeg; új klippel jelentkezett a szeghalmi Mudfield zenekar, melynek címe: Nem kell. Az ifjú csapat egyre több “rajongót” vonz, ami az ütős, mégis befogadható zene mellett az egyedi, de érthető és valódi érzelmeket felkavaró szövegnek is köszönhető. A fiúk bizonyítják: a Rock köszöni jól van, illetve azt mondanám él és élni fog.

A Mudfield idén két dalt vett fel a No Silence Studioban (Siminél) Gyulán, amiből az első dalra stúdióvideóval jelentkeztek októberben, a másikra pedig videoklippel készültek.

Boruzs Dániel BMXA klip két részben készült. A zenekaros snittek Körösladányban, a Bojti tanyán lettek felvéve, a történetszálhoz pedig egy szeghalmi BMX-es barátjukat, Boruzs Dánielt kérték meg.

A szöveg jól érzékelteti mit érezhet ma egy vidéki, de erről Kovácsovics Máté mégiscsak többet tud:
“A szöveg egyrészt a környékünk, a Békés megyei régió elmaradottságáról szól, legyen az akár munkanélküliség, pénztelenség, de különösképp a zenét és az extrémsportot is idetehetjük. Sajnos nehéz kiugrani ebből a környezetből, legyen bármennyire is tehetséges vagy elszánt az ember, sokan feladják. Viszont mi itt érezzük jól magunkat, bármennyire is szar a helyzet, nem szeretnénk csak úgy félredobni céljainkat.”

A videót Pozojevich Miklós készítette, akit a már megszűnt füzesgyarmati deviANT zenekar dobosaként is ismerhettek. Jövőre a Mudfield zenekar minél több lehetőséget szeretne kihasználni ezzel az anyaggal. Aki arra jár addig se hagyja ki koncertjeit:

12.22. Szeghalom, Stone // + Obscene, Mindenen Keresztül, A-The End-Re
12.23. Karcag, Metal Xmas 2. // + Decadence, Maximus, Kabinláz, Perge, UHC
12.29. Békéscsaba, Csehó // + Waste of Skin

Facebook: facebook.com/ mudfield/

És a klip:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.