Animációs klip a Carson Comától

Láposi Mária

Láposi Mária

Na Mindegy

A Carson Coma egy régóta dédelgetett álmát váltotta valóra: animációs klippel jelentkeznek, mely a zenekar legfrissebb szállóigéjét kapta címnek: ‘Na Mindegy’.

Kellemes utazást kívánunk!

Az év felfedezettjeként Fonogram-díjat nyert Carson Coma új videoklipjében a valóságtól való elrugaszkodás lehetőségeinek köszönhetően mind a hat tag önmaga karikatúrájává válhatott, miközben új témákkal és hangzásokkal kísérleteztek.

A dal születéséről Héra Barnabás, a zenekar dobosa árult el izgalmas információkat: „A fellépések nélküli időszakban áldás volt minden szobakoncert. Énekesünk Giorgio például kifejezetten imádta ezeket a bulikat (melyeket nem?). Ezeken a sajátos koncerteken vettük észre, hogy a kelleténél sokkal többször zár le úgy egy felkonfot, hogy NA MINDEGY.  Persze a rajongóink is észrevették már ezt a „bekattanást”, így ők is elkezdték ezt nyomni a Facebookon (https://www.facebook.com/carsoncoma) és a Carson Komák Zsibongója csoportban (https://www.facebook.com/groups/369106436973622), amelyet elöntöttek az erről készült mémek is.

Pedig ez nem csak egy töltelékmondat. A dal koncepciója már korábban megszületett: „A ‘Na Mindegy’ szövegének alapjait már tavasszal leírtam. Ültem a vidéki kertünkben és azon gondolkodtam, hogy életem bizonyos (szentimentális) emlékei mennyire megváltoznak az eltelt idő hatására. Totál Meglepett, hogy az idő múlásával a korábbi rossz emlékekre-élményekre-randikra milyen virágos és átszínezett nosztalgiával gondolok: őrület!” – mesélte Fekete Giorgio.

„Beszélgettünk erről a zenekarral és más barátainkkal is, amikor egyszer két nagyon közeli ismerősöm meglepett azzal, hogy előálltak egy animációs klip-javaslattal. Ők se csináltak még ilyet, mi sem csináltunk még ilyet, mi pedig azt gondoltuk, hogy rokk az élet, miért is ne! Annyira megtetszett nekünk az ötlet, hogy bele is mentünk a dologba, így készülhetett el a Carson Coma első homeanimációs-official klipje. Jó, persze ezt mi találtuk ki, mint műfaj, de reméljük a filmszakma mostantól csak így nevezi majd ezeket” – tette hozzá az énekes.

A klip Berezvai Sára és Farkas Péter közös munkája, akik egyébként is sokat segítenek a zenekar mindennapjaiban. A Carson Coma legénysége egyébként jól kihasználta a „kényszerpihenőt”, hiszen minden alkalmat megragadtak, hogy az új lemezükön dolgozhassanak, amely várhatóan idén ősszel meg is jelenik, és melyet egy újabb klippel és később majd egy lemezbemutató koncerttel is megünnepelnek majd.

Forrás: napmedia

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt