Keresés
Close this search box.

Animációs klip a Carson Comától

A Carson Coma egy régóta dédelgetett álmát váltotta valóra: animációs klippel jelentkeznek, mely a zenekar legfrissebb szállóigéjét kapta címnek: ‘Na Mindegy’.

Kellemes utazást kívánunk!

Az év felfedezettjeként Fonogram-díjat nyert Carson Coma új videoklipjében a valóságtól való elrugaszkodás lehetőségeinek köszönhetően mind a hat tag önmaga karikatúrájává válhatott, miközben új témákkal és hangzásokkal kísérleteztek.

A dal születéséről Héra Barnabás, a zenekar dobosa árult el izgalmas információkat: „A fellépések nélküli időszakban áldás volt minden szobakoncert. Énekesünk Giorgio például kifejezetten imádta ezeket a bulikat (melyeket nem?). Ezeken a sajátos koncerteken vettük észre, hogy a kelleténél sokkal többször zár le úgy egy felkonfot, hogy NA MINDEGY.  Persze a rajongóink is észrevették már ezt a „bekattanást”, így ők is elkezdték ezt nyomni a Facebookon (https://www.facebook.com/carsoncoma) és a Carson Komák Zsibongója csoportban (https://www.facebook.com/groups/369106436973622), amelyet elöntöttek az erről készült mémek is.

Pedig ez nem csak egy töltelékmondat. A dal koncepciója már korábban megszületett: „A ‘Na Mindegy’ szövegének alapjait már tavasszal leírtam. Ültem a vidéki kertünkben és azon gondolkodtam, hogy életem bizonyos (szentimentális) emlékei mennyire megváltoznak az eltelt idő hatására. Totál Meglepett, hogy az idő múlásával a korábbi rossz emlékekre-élményekre-randikra milyen virágos és átszínezett nosztalgiával gondolok: őrület!” – mesélte Fekete Giorgio.

„Beszélgettünk erről a zenekarral és más barátainkkal is, amikor egyszer két nagyon közeli ismerősöm meglepett azzal, hogy előálltak egy animációs klip-javaslattal. Ők se csináltak még ilyet, mi sem csináltunk még ilyet, mi pedig azt gondoltuk, hogy rokk az élet, miért is ne! Annyira megtetszett nekünk az ötlet, hogy bele is mentünk a dologba, így készülhetett el a Carson Coma első homeanimációs-official klipje. Jó, persze ezt mi találtuk ki, mint műfaj, de reméljük a filmszakma mostantól csak így nevezi majd ezeket” – tette hozzá az énekes.

A klip Berezvai Sára és Farkas Péter közös munkája, akik egyébként is sokat segítenek a zenekar mindennapjaiban. A Carson Coma legénysége egyébként jól kihasználta a „kényszerpihenőt”, hiszen minden alkalmat megragadtak, hogy az új lemezükön dolgozhassanak, amely várhatóan idén ősszel meg is jelenik, és melyet egy újabb klippel és később majd egy lemezbemutató koncerttel is megünnepelnek majd.

Forrás: napmedia

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.