A rádióműsor kilépett a stúdióból

sztárportré
magyarzene

magyarzene

Éppen zene szólt, amikor fogta magát a műsorvezető, egyszerűen felállt, hogy megmozgassa elgémberedett lábait, majd gondolt egy nagyot, letekerte a mikrofont kis állványáról, – mert az ugye hozzá, illetve a műsorhoz tartozik – összeszedte jegyzeteit, és kilépett a stúdióból. Talán a jó levegő, az ingyen kávé, vagy az újdonság varázsa miatt, de riport alanyai követték. Rácsodálkoztak a kinti világ szépségeire és úgy döntöttek maradnak, olyannyira, hogy még egy operatőrt is magukkal invitáltak. Na valahogy így (vagy ki tudja) lett az audió műsorból audióvizuális műsor.

Pély BarnaHetente új riportműsor. Sugárzás 26 helyi frekvencián (vidéki rádióban). A zene, az irodalom, a színház és számos más terület legismertebb személyiségei. Közvetlen beszélgetés őszinte, emberi érzésekről. Röviden ezekkel a mondatokkal jellemezhetjük Molnár Szabolcs több éve elindult rádiós sorozatát a Sztárportrét, mely nem a botrányokról, nem a sztárságról, nem a hírgyártásról, nem a műsorvezetőről szól, hanem az emberről, annak hétköznapjairól, érzéseiről, kapcsolatairól, terveiről, sikereiről. Csak néhány idézet az eddigi műsorokból:

– Szikora Róbert:
“Ugyanúgy van másnap akkor is, ha nem történnek meg az események, amit mi elterveztünk.”
– Székhelyi József:
“A színház a közérzet temploma, amely gyógyít, épít.”
– Németh Kristóf:
“Meg kell tanulni egy kicsit a másik szemével is nézni a világot, és saját magadat is.”
– Bródy János:
“Minden érték alapja a mérték.”
– Révész Sándor:
“Egy révész a vízre született.”
– Vincze Lilla:
“A legfontosabb, hogy olyan sikert éljünk meg, ami nem feltétlenül mindig nagyon látványos.”
– Zorán:
“Legyünk most már egy kicsit nyugisabb helyzetben mindannyian!”
– Király Viktor:
“Idegesítő volt a sivatagban rohangáló Gyalogkakukk, szegény prérifarkas mindig megszívta.”
– Sütő Enikő:
“Szerintem a legkomolyabb filozofikus üzenete a meséknek van.”
– Pierrot:
“Én, mint producer, javasoltam Nekem, mint előadónak, hogy egyelőre ne próbálkozzon…”
– Buza Sándor:
“Mindenevő vagyok, de még nem ettem cápát.”
– Spitzer Gyöngyi Soma:
“Nézz föl a napra, és hallgass magadra, de csak magadra, mert nincsenek receptek.”

sztárportréA Sztárportré a héten kilépett a stúdióból. A riportok különböző helyszíneken készülnek és videóként is megtekinthetőek a http://sztarportre.hu címen. Először egy olyan személyt láthatunk aki Ferences gimnáziumba járt, egy évig teológiát tanult és nyolc évig hegedült. Nem biztos, hogy az emberek kapásból rávágják, hogy Ő bizony nem más, mint Pély Barna, a United frontembere, a B the First trió tagja.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.