A nőknek szerintem kényeztetni kell a férjüket.

Komonyi Zsuzsi
Sztarportre

Sztarportre

Komonyi Zsuzsi, aki az egykori UFO zenekarból is ismerős lehet, megelégedett, sugárzik a boldogságtól, és mindezt hamarosan új dalaiban is hallhatjuk.

Komonyi Zsuzsi a SztárportrébanA Sztárportréban Komonyi Zsuzsi!

„A nőknek szerintem kényeztetni kell a férjüket.”

A gyönyörű énekesnő szavait hallgatva megerősödünk abban, hogy az életben olyan dolgok is megvalósulnak, amelyek még a legszebb álmainkon is túlmutatnak. Zsuzsi, aki az egykori UFO zenekarból is ismerős lehet, megelégedett, sugárzik a boldogságtól, és mindezt hamarosan új dalaiban is hallhatjuk.

Egy nemzetközi gyermek szépségverseny magyar döntőjének győzteseként állhatott először a színpadon, pár évre rá pedig a Miss World Hungary szépségverseny dobogósa lett. Ezután évekig a Dáridóban lépett fel énekesként, és ezzel egyidőben, a 90-es évek egyik nagysikerű együttesének, az UFO-nak volt oszlopos tagja. Majd színdarabok, tévésorozat-szereplés következett, de televíziós műsorvezetőként is dolgozott. Mindeközben végig énekelt, a végzettsége szerint óvodapedagógus Komonyi Zsuzsi.

“Minden olyan dolgot, amit szerettem volna, kipróbálhattam, és szépen lemorzsolódtak azok, amik nem álltak közel hozzám, vagy nem sikerült annyira beleásnom magam. Végül maradt az éneklés.”

Zsuzsi 2012-ben megházasodott, másfél éve pedig megszülte első gyermeküket, Kolost. Az anyaság és a visszavonulás láthatóan jót tett neki, most teljesedett ki igazán. A sokféle szereplési lehetőség közül az éneklés mellett döntött, és nagyon lelkesen beszélt arról a csapatról, akikkel már készítik önálló zenei albumát. Zsuzsi korábban legtöbbször ismert táncdalokat énekelt, ezen szeretne most változtatni. “Saját szerzemény, ami nekem íródott, nem igazán volt eddig az életemben. Jó lenne, ha az emberek tudnának ezután azonosítani engem egy igazi Komonyi Zsuzsi dallal.”

Az biztos, hogy férjével nagyon egymásra találtak, mert mindketten a hagyományos, nagycsaládos értékrendet képviselik. Szeret feleség lenni: “Én a nőies oldalról próbálom megközelíteni az egész létemet. A nőknek szerintem kényeztetni kell a férjüket.”

Minden mondatából boldogság sugárzik: “Azért is imádom a férjemet, mert mellette abszolút lehetek nő. Szerintem minden kislány erről álmodik, hogy majd egyszer, ha felnő, megtalálja a hercegét, és férjhez megy, gyermeke születik… Én azok közé a szerencsések közé tartozom, akiknek ez megadatott. Hiszek a sírig tartó szerelemben! Azt gondolom, ez nekünk is sikerülni fog.”

Ha tetszett a beszélgetés, és szeretnél hasonló riportokkal is találkozni, iratkozz fel a Sztárportré YouTube csatornájára!

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt