Keresés
Close this search box.

Budapesten is folytatódik a Fülesbagoly!

Fülesbagoly Tehetségkutató zenei közönség budapesti döntő legjobb
Már nincs gond, minden zenekar közönség előtt léphet fel, így óriási energiák gyúlhatnak fel a Kobuciban!

Bekövetkezett a legjobb: közönség előtt lesz a tehetségkutató legújabb állomása!

Július 4-én Budapesten, a Kobuci Kertben következő állomásához ér a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat. A nagyszabású könnyűzenei verseny döntőjében 10 produkció lép fel, és közel 30 értékes nyereményért küzdenek meg egymással. A győztes többek közt stúdiózást, koncertezési lehetőségeket és médiamegjelenéseket nyer.

Május 9-én Debrecenben indult az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat, a Nagyerdei Víztoronyban egy helyi zenekar, a Heavy Brains végzett az első helyen. A könnyűzenei verseny ezúttal Budapesten folytatódik, a fővárosi döntő július 4-én, vasárnap déltől lesz a Kobuci Kertben.

Fülesbagoly Tehetségkutató legjobb zenei közönség

Korábban félő volt, hogy nem tudják közönség előtt megrendezni a tehetségkutatót, de úgy tűnik, a járvány enyhülése teret engedett a élőben előadott műveknek!

A verseny során közel 30 díjat adnak át a szervezők, köztük fesztiválos fellépéseket, rádiós játszást, különböző tárgynyereményeket, zenekari fotózást, videókészítést és egy kislemez elkészítését a Pinewood Studioban. A döntőben megválasztják a legjobb zenészt, a legjobb énekest és énekesnőt, a legjobb dalszövegírót, a legjobb dobost, illetve a legjobb frontembernek átadják a Siklósi Örs Díjat. Az első helyezett automatikusan részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint

A július 4-diki eseményen jelen lesznek a Majdnem Híres Rocksuli hallgatói annak érdekében, hogy a leendő menedzserek és a fináléban fellépő együttesek egymásra találhassanak, adott esetben kialakulhasson közöttük munkakapcsolat.

A fellépőket ezúttal Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Harcsa Veronika énekes, dalszerző és Warnusz Zsuzsa Artisjus-díjas zenepedagógus, zenész, hangszerelő zsűrizi.

Az óbudai eseményen a 10 döntős koncertjét követően a tavalyi debreceni nyertes és Öröm a Zene-fődíjas Kontraszt fog zenélni, majd ezt követi az eredményhirdetés és díjkiosztó. A belépés ingyenes.

A Fülesbagoly Tehetségkutatók az Öröm a Zene rendszerében jöttek létre, a Hangfoglaló Program támogatásával, 31 zenei szervezet, illetve szereplő partnerségében, a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. További információ a fulesbagoly.blog.hu oldalon található.


Fülesbagoly Tehetségkutató Budapest videó:
https://youtu.be/CQdsgoHyVeY


Fülesbagoly Tehetségkutató Budapest Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/2860161187574252/

Közönség előtt sokkal jobb minden zenei élmény!

Kialakult a mezőny!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.