Keresés
Close this search box.

Nyílt levéllel fordult a zenéhez a Flow – ki követi őket?

Flow főhajtás Vígszínház koncert
Főhajtás a zeneipar, a közönség és a siker felé, amely egyben fontos, érzékeny jövőbeli témákat is feszeget... Ez a Világom!

Ez egy személyes vallomás a zenéhez – főhajtás a zeneipar, a közönség és a siker felé, amely egyben fontos, érzékeny jövőbeli témákat is feszeget

A „Világom” az együttes harmadik idei megjelenése, amely a „Régi mese” és a „Matek” dalokat követi. A szám az együttes ars poeticája, egy bensőséges levél a zenének.

– Különleges hangulatú és hangvételű lett a „Világom”, szerintem ez az egyik legjobb dal a készülő lemezen – mondta Fura Csé. – Megviselt minket is az elmúlt időszak, számomra a zene jelentette a lelki békét, és mentsvárként óvott meg a külvilágtól.

– Szerencsésnek érzem magam, mert az álmaimat élem minden nap, azzal foglalkozom, amit szeretek. De persze fel-felmerül a kérdés bennem, hogy bármennyire keményen is dolgozunk, vajon meddig tart a siker, tarthat örökké ez az idilli állapot?

–Számomra ez a dal az elmúlt másfél évet foglalja össze. Azt az érzést, hogy nem tudjuk nagyon, hogy mi lesz, tudunk-e még fellépni, visszakaphatjuk-e a régi életünket. Azt, amit a Follow The Flow-val elértünk, nagyon nagy dolognak tartom, és szeretném még folytatni, csináljuk még tovább! – foglalta össze BLR.

A számhoz egy nagyszabású videóklip készült, amelyet a Vígszínházban forgattak.

– Olyan helyszínt kerestünk, ahol úgy éreztük, hogy át tudjuk adni ezeket az érzelmeket, és a vírus miatt zárva tartó Vígszínház megfelelőnek tűnt. Szinte sorsszerű, hogy ott forgattuk ezt a dalt; 2016-ban besegítettem egy produkcióban, és akkor ismertem meg Furák Petit, aki azóta a billentyűsünk – tette hozzá a rapper.

Follow The Flow 2016-ban alapított háromtagú magyar együttes. 2018-ban Nem tudja senki című daluk által robbantak be a köztudatba, majd Maradok távol című számuk által még több ember ismerte meg őket. 2018 nyarán elnyerték a Petőfi Zenei Díj Az év felfedezettje díját, illetve ősszel jelölték őket a 2018-as MTV Europe Music Awards-ra mint Legjobb magyar előadó, amit szintúgy megnyertek, így ők képviselték Magyarországot a bilbaói díjátadón. (Wikipedia)

Az eleinte BLR és Fura Csé formációjaként dolgozó formációhoz Szakács Gergő énekes csatlakozott, és ezzel úgy tűnik, összeállt a tökéletes kép! A trió legutóbbi dala, a Nem tudja senki olyan bombasztikus sikert hozott, amire már régen volt példa. A klip már bőven 9 millió fölött pörög a YouTube-on, a Follow the Flow egyre több koncertfelkérést kap, és ez még mindig csak a kezdet… (Petőfillive)

Mentsvár a Vígszínház!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Indián a Fonogram-díjjal

Idén ők kapták a Fonogram-életműdíjakat

A fiatalok után a nagy öregeket is díjazták! Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián – közölték

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,