Keresés
Close this search box.

Megjelent: Tankcsapda – Liliput Hollywood

tankcsapda
616 oldalas kötet

A Tankcsapda idén 30 éves. Sidi érkezésével új korszak kezdődött a zenekar életében. Ezt a korszakot dolgozza fel a „Liliput Hollywood” című könyv, de ez a sztori természetesen a kötet lezárása után is megy tovább az életben.

tankcsapda_liliput_hollywoodEgy biztos, aki mindezt egyben elolvassa, és a végén leteszi a polcra, később más szemszögből, más perspektívából és már érettebb gondolatokkal, egyenes véleménnyel várja a három zenész további történeteit.

A 616 oldalas kötet túlmutat a Tankcsapda jelenségen. Kortünet – a Tankcsapda szemüvegén keresztül – a zeneiparról, ahol a szereplők posztokban, social média algoritmusokban kezdtek el élni és gondolkodni. A siker könnyen jön, és azonnal megy, ha nem, akkor is hamar a múltba vész, mert kell az újabb adrenalinlöket.

Nem tudtam, hogy mennyire kegyetlen ez a szakma. De szerencsére gyorsan fejlődök, kurva gyorsan tanulom meg levenni a szituációkat. Ha bármilyen közegbe bedobsz, lehet, hogy először szar vagyok, de két-három éven belül meg fogom állni a helyemet, és meghatározó tényező leszek.” (Fejes)

Ilyen körülmények között kellett a Tankcsapdának is sok év rutinját újra gondolni és a régi beidegződéseket eldobni azért, hogy talpon maradjon.

Sérelmek, élmények, üzlet, marketing, a zenélés szép és csúnya dolgai, sztorizás, három zenész együttélése útközben, öltözőben, színpadon, a magánéletben. Ilyen mély perspektívából még nem született az elmúlt harminc évben Tankcsapda kötet, amit ezúttal is Bakó Csaba jegyez. A könyv érdekessége, a társszerzőként bemutatkozó Kertész Tímea pszichológiai tanácsadó által készített feltáró beszélgetések, ahol nem kíméli a tagokat, bőven akadnak kényes témák a magánéleten kívül, a szakmával és az egymás közötti „kémiával” kapcsolatban is.

Megvásárolható kizárólag a kijelölt MOL kutakon!

A könyvet sajtótájékoztató keretében mutatta be a Tankcsapda, az  esemény a http://facebook.com/tankcsapda oldalon visszanézhető.

A MOL és a Broadway bemutatja:

JÖN A T30 KÖSZÍNPADOS ARÉNA TURNÉ

Két év után ismét látványos „körszínpad” produkcióval áll színpadra a Tankcsapda.

A 2017-es Papp László Budapest Sportaréna, valamint a debreceni Főnix Csarnok koncertek sikere után a 30 éves jubileumi évben izgalmas turnéra készül a zenekar. Év végén hat nagyváros Arénájában látható majd ez a nagyszabású produkció, melyre leginkább a megnövelt küzdőtér, és a minden oldalról egyformán látható, hallható zenekar jellemző.

KÖRSZÍNPADOS ARÉNA TURNÉ 2019

NOVEMBER 16. GYŐR – AUDI ARÉNA

NOVEMBER 22. VESZPRÉM – VESZPRÉM ARÉNA

NOVEMBER 29. PÉCS – LAUBER DEZSŐ SPORTCSARNOK

DECEMBER 07. SZOMBATHELY – ARENA SAVARIA

DECEMBER 14. SZEGED – VÁROSI SPORTCSARNOK

DECEMBER 28. DEBRECEN – FŐNIX CSARNOK

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Idén is megtartják a Musicum Laudét

Idén is Musicum Laude!

Tehetségeket keres a neves karmester és operarendező! Az énekverseny és mesterkurzus július 13. és 23. között Nagyváradon lesz, ahol a zenei szakma nemzetközi személyiségei foglalkoznak

Indián a Fonogram-díjjal

Idén ők kapták a Fonogram-életműdíjakat

A fiatalok után a nagy öregeket is díjazták! Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián – közölték

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt